dijous, 10 de novembre del 2011

Pasta amb verduretes

Aquesta pasta és deliciosa, ja sabeu que la pasta permet moltes combinacions. La meva intenció era fer pasta amb bròquil ja que és una verdura molt saludable, però hi he afegit algun ingredient més, per tant us animo a que varieu la recepta segons el què disposeu a la nevera.



Ingredients: 2persones
200 gr. de pasta
Una ceba mitjana
Bròquil
Mig carbassó
3 o 4 xampinyons frescos (opcional)
150 gr. de formatge ricotta
100 ml. de crema de llet
Parmesà

- En una olla posar a bullir aigua, salar. Quan comenci a bullir afegir la pasta i coure segons el tipus de pasta que s’utilitzi.
- En una paella amb un raig d’oli coure la ceba, quan comenci a estovar-se afegir el bròquil talladet menut. Tapar perquè la verdura es cogui amb el vapor.
- Tallar els xampinyons i el carbassó i afegir-ho a la paella i deixar coure fins que la verdura estigui tova, el bròquil costa més si veieu que es cremen les verduretes afegir una mica d’aigua.
- Un cop la verdura està feta afegir el formatge ricotta i la crema de llet.
- Barrejar la salsa amb la pasta i servir amb una mica de formatge parmesà.

8 comentaris:

  1. a casa tinc bróquil!!!! ;P ara només em falta la pasta! jijijiji. Una bona combinació. Petonets

    ResponElimina
  2. Em sembla que hauria de cuinar més amb bróquil...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Al final m'acabrà agradant el bròquil!
    Nani

    ResponElimina
  4. Avui la iaia m'ha donat mig bròquil de l'hort, ara ja sé que cuinaré demà per dinar. Té una pinta fantàstica.
    Petons

    ResponElimina
  5. Mmmmm m'encanta la pasta, així que el llistó està ben alt... I el teu plat de pasta està a l'altura!!! :D jajaj Quina pinta mmmm! :) Ah, i està molt bé que incorporis el bròquil, és saníssim!!

    Un petonet guapaa! :D :D

    ResponElimina
  6. Quina delícia de plat, amb la ricotta deu quedar deliciosa la pasta!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina