divendres, 20 de juliol del 2012

Punxó de cansalada i plàtan

No trobo mai el moment d’actualitzar el bloc..... I mira que tinc fotos de receptes pendents de penjar!! Aquest aperitiu el vaig fer pel sopar de Sant Joan,  és molt senzill i la millor avantatge és que es pot fer amb antelació.





Ingredients:
2 plàtans
20 Talls de cansalada viada prima

- Tallar el plàtan a rodanxes.
- Posar la cansalada per talls i posar en un extrem el plàtan i enrotllar-lo.
- Amb un escuradents punxarem el plàtan i la cansalada i així aconseguim que la cansalada no es desenrotlli.
- Això es pot deixar a la nevera fet una estona abans, amb el greix de la cansalada el plàtan no es farà malbé.
- Abans de servir passar-ho per la planxa volta i volta
I ja ho tenim!!
Molt fàcil i boníssimmmmm!
Bon cap de setmana amics*

5 comentaris:

  1. La combinació dolç i sala d'aquests aperitius m'encanta!!!!

    ResponElimina
  2. Això em recorda els dàtils amb bacon. Els plàtans, que m'agraden tant, així segur que estaran boníssims. Bon cap de setmana Lídia,
    Nani

    ResponElimina
  3. Apa, no ho he tastat mai i ha de ser boníssim el contrast! Apuntat!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Una alternativa als dàtils amb bacon que ja toca variar!
    Petons.

    ResponElimina
  5. Ai noia, això d'actualitzar el blog deu ser que ens agafa la galvana de l'estiu i no hi ha manera... Tranquil·la perquè no ets l'única ;-)
    Aquesta combinació l'he de provar! És més fàcil tenir plàtans que dàtils!! Petons

    ResponElimina