diumenge, 28 d’octubre del 2012

Galetes de canyella

Abans d’acabar al mes d’octubre no podia deixar de preparar la proposta de Memòries d’una Cuinera que ens han reptat a fer galetes. A mi des de fa un temps que les galetes de canyella, les típiques Napolitana de Cuétara, em tenen el cor robat. Un bon te i un parell de galetes per mi és un berenar perfecte. Ahir vaig preparar la massa i aquesta tarda amb la meva super ajudant Minnie les hem preparat i les hem fornejat. La Minnie és la meva neboda que anava disfressada de la Minnie d’en Mikie Mouse, té dos anys i ja és una artista a la cuina, i a mi que em cau la baba!
 
 

Ingredients:

100 gr. mantega pomada

100 gr. sucre

1 ou

3 culleradetes de canyella en pols

300 gr. de farina

1 culleradeta d’impulsor Royal

Un pessic de sal

Decoració: barreja de sucre i canyella en pols


- Barrejar la mantega amb el sucre fins que quedi una massa homogènia.

- En la massa afegir l’ou i remenar perquè s’aconsegueixi incorporar. Posar-hi la canyella en pols

- A banda, tamisarem la farina. I ho afegirem a la massa i per últim afegir l’impulsor i el pessic de sal.

- Posar tota la massa en paper film i fer una barra rectangle allargada. Deixar reposar com a mínim una hora a la nevera.

- Preescalfar el forn a 180º. Tallar les galetes ben primes i posar-les sobre paper de forn i coure durant 15 minuts.

- Decorar amb la barreja de sucre i canyella

 

Bon profit llaminers!!!

8 comentaris:

  1. Mmmmm què bones...segur que la casa fa una oloreta a canyella espectacular mentre les cuines!!!

    Petonets!

    ResponElimina
  2. Lídia,
    Saps que són les galetes que mes m'agraden, les meves preferides. I aquell sucre que es queda als llavis...que bones.
    Bona setmana,
    Nani

    ResponElimina
  3. M'encanten les napolitanes de tota la vida!!!! Tenen que ser fantàstiques...ara mateix me la guardo!!!!

    ResponElimina
  4. A mi també em xiflen des de l'època d'estudiant!!! clar que jo no tinc una ajudant tan xula com la teva Minnie!!
    petonets

    ResponElimina
  5. A mi també m'encnaten les napolitanes, és que m'encanta la canyella!!
    Han de ser boníssimes, ben finetes i cruixents, mmm....

    ResponElimina
  6. Quan he llegit minnie he pensat que era un gat...
    Em guardo la recepta perquè m'encanten les napolitanes.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  7. oooooooooooooooo, sóc fan de les napolitanes!!!! i aquestes teves m'encanten. moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
  8. Qué bonita forma les has dado, me encantan y lo mejor, estarán deliciosas, seguro!!!

    ResponElimina