dimarts, 29 de gener del 2013

Natilles amb xocolata blanca


La setmana passada vaig fer el repte de Memòries d’una Cuinera pel gener: natilles. No he tingut temps fins avui de penjar la recepta. La versió que fa la meva mare de natilles és boníssima i li vaig demanar la recepta però jo hi vaig afegir el toc de la xocolata, i si us agrada la blanca us recomano que les proveu. En aquesta versió hi he afegit menys sucre, perquè la xocolata ja és molt dolça.


Ingredients: (aprox. 8 unitats)

500 ml de llet
4 rovells d’ou
20 gr. de maicena
50 gr. de sucre
100 gr. de xocolata blanca
Un ramell de canyella
Galetes o melindros


- En un cassó posarem la llet amb la canyella i ho escalfem perquè la llet agafi aroma. Després afegim la xocolata blanca perquè es desfaci. Reservar i deixar refredar una mica.

- En un bol barregem els rovells i el sucre. Quan la llet ja no estigui tant calenta i afegim els rovells i sucre. Ho remenem fins que quedi ben homogeni.

- En un got posar una mica de llet freda i desfer la maicena. Després afegir-ho al cassó. A foc mig no deixar de remenar fins que la massa agafi consistència.

- En individuals, vaig posar a la base melindros i al damunt posar la natilla i per acabar de decorar vaig triturar part dels melindros (que eren secs) i queda com una pols. Ho podeu fer amb galetes i barrejat és deliciós.

8 comentaris:

  1. uau, han de ser boníssimes, si és que donen molt de joc... Petons!

    ResponElimina
  2. segur estan boníssimes. Mai les he probades!

    ResponElimina
  3. Recepta de la mama? Boníssima segur! A casa tinc fans de la xocolata blanca...
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  4. Unes natilles per llaminers de veritat, amb la xocolata blanca han de ser un autèntic vici....

    ResponElimina
  5. Si que han de ser per llaminers aquestes natilles eh!! Una rcepta perfecta per incloure en el recull de Memòries d'una cuinera si és recepta de la teva mare!! Genial! Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  6. Què seria de nosaltres sense l'experiència de les mares. En saben, en saben.
    Bon cap de setmana Lídia.
    Nani

    ResponElimina
  7. Hola guapa!!! crec que la xocolata blanca ha triomfat aquest mes al Memòries!!! han d'estar boníssimes. Moltissimes gràcies per participar. Molts petonets

    ResponElimina