diumenge, 30 de setembre de 2012

Conill a la cassola amb verduretes


Feia tants dies que volia penjar aquesta recepta de conill, però he anat una mica enfeinada i ara tenia una estona i aprofito per actualitzar el bloc!

A mi em dóna la sensació que la carn de conill la tenim una mica abandonada i mira que és molt saludable, per això fa uns dies vaig fer aquest conill que va quedar deliciós.

 

Ingredients:

1 conill tallat

2 pastanagues

100 gr. de pèsols

2 cebes mitjanes

200 ml. de vi ranci

Un raig de vi blanc

Una branca de farigola

Oli d’oliva, sal i pebre

 

- En una cassola posem oli d’oliva i posem el conill, prèviament sal pebrat, volem aconseguir que agafi una mica de color, quan així sigui el retirem i el reservem.

- Tallem i pelem la ceba i les pastanagues, les posem a la cassola amb l’oli on hem daurat el conill i les deixem coure uns 5 minuts.

- Seguidament afegim el conill, la branca de farigola i el vi ranci i el vi blanc i deixem coure 5 minuts més. Per últim, afegim els pèsols.

- Cobrim el conill amb aigua i deixem coure entre 30 – 45 minuts que vagi fent xup-xup i que la carn quedi ben estovada.

 

Us aconsello que prepareu aquest conill el dia abans, sempre és més bo

12 comentaris:

  1. Jo també tinc pendent fer alguna recepta amb conill... és una carn tant sana, i jo no en menjo gairebé mai! Una abraçada

    ResponElimina
  2. És veritat que el conill el tenim una mica oblidat... Fet així guisadet queda boníssim, i ideal per ara que comença a fer fred i vénen més de gust platillos de sucar pa ;)

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb tu al 100% que no apreciem gaire la carn del conill, però a mi m'encanta. A la brasa, amb salsa, amb allets.....
    M'ha agradat molt la recepta ;)
    Petonets. MAR, de El que no mata engreixa

    ResponElimina
  4. Jo també crec que el conill és el gran maltractat, i sense motiu! és una carn blanca sana, econòmica i boníssima!
    Que bona aquesta cassola!
    petonets

    ResponElimina
  5. A mi l'arròs amb conill que em prepara el meu xicot m'encanta. I segur que aquesta recepta ens agradarà molt. Per cert, aquí et deixo un premi pel teu fantàstic blog http://rhubarbandsamphire.blogspot.com.es/2012/10/the-liebster-award_1.html

    ResponElimina
  6. Tens tota la raó del món. El conill és una carn molt bona i molt sana. L'hem de recuperar i posar-lo on es mereix estar: al podi.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  7. Molt bo aquest conill.
    Mira't el meu blog i hi trobaràs un premi (veig que no sóc la primera...)
    http://bertaskitchen.blogspot.com.es/2012/10/pollastre-al-curry-amb-verduretes-i.html

    ResponElimina
  8. Precisament fa dies que tinc ganes de fer arroç de conill i la teva recepta encara m'ha estimulat mès! Te una pinta genial, i com diu la Nani el conill es sa i nutritiu!
    La teva recepta sembla una base perfecta per un arroç amés de mejar-lo així!

    ResponElimina
  9. replica ysl bags australia replica hermes j0o25d2v66 replica bags hermes replica bags 168 mall gucci fake i8b21d3w52 best replica ysl bags 7a replica bags view x3g74f3q41 replica bags nyc

    ResponElimina