cuina útil
dimarts, 11 de juny del 2013
Gaspatxo de cireres, crema de formatge i oli de menta
›
Aquesta recepta la vaig publicar fa un any a la revista el Portal de Centelles. Com que és un plat estrella pel meu gust, ho vull compart...
11 comentaris:
dimecres, 5 de juny del 2013
Crep d'escalivada, formatge de cabra i ceba cremalitzada
›
M’hauria de fer vergonya penjar la recepta que vaig preparar per Memòries d’una Cuinera d'abril, però la tenia apunt fa molts i molts...
10 comentaris:
dimarts, 26 de març del 2013
Tatin de carxofes
›
Us presento una recepta de carxofes i boníssima! La vaig sentir al programa de la ràdiode la Mireia Carbó , que per desgràcia, coses de l...
5 comentaris:
dimarts, 19 de març del 2013
Arròs amb bacallà i carxofes
›
Aquí us presento un arròs de temporada que he aprés a fer gràcies a en Manel Molera del restaurant Torres Petit, ja que estic fent un cur...
7 comentaris:
divendres, 15 de març del 2013
Carrot Cake
›
Avui, sí avui, ja fa dos anys que vaig aventurar-me a aquest bloc. Simplement vull agrair a totes aquelles persones que deixen comentaris...
10 comentaris:
dimecres, 27 de febrer del 2013
Flam de menestra de verdures
›
A Memòries d’una cuinera aquest mes ens proposaven cuinar una menestra. A mi les verdures m’encanten i em venia de gust fer una versió d...
13 comentaris:
dimecres, 13 de febrer del 2013
Pastís de poma
›
Avui us proposo un senzill pastís de poma. La recepta la vaig treure d’instagram, @cotonetlavande va penjar una foto amb aquest pastís, f...
10 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web