dijous, 8 de març del 2012

Galetes de civada, coco i xocolata

Avui aquest post va dedicat a totes les dones, perquè és el nostre dia. Especialment aquelles que treballen, estudien, s’encarreguen de la casa, cuinen, llegeixen, fan manualitats, cuiden els seus fills, als seus homes,  a totes les super-women!!
Us presento unes galetes d’allò més senzilles:



Ingredients: (40 galetes aprox.)
250 gr. mantega pomada
1 ou
75 gr. de sucre
300 gr. de farina
100 gr. de flocs de civada (avena en castellà)
30 gr. de coco
20 gr. de xocolata en viruta

- La mantega és molt important que sigui pomada per tant us aconsello que la tingueu unes hores fora la nevera o tota la nit.
- Barrejar la mantega, amb el sucre i l’ou, fins que quedi una massa en integrada.
- Afegir a la massa, els flocs de civada ( si els tritureu una mica millor), el coco i la xocolata. Barrejar fins que quedin tots els ingredients ben incorporats.
- Per últim afegir la farina i barrejar-ho bé.
- Dividim la massa resultant en dos i la posem en paper film en forma de cilindre – caneló. Deixar resposar a la nevera com a mínim 30 minuts.
- Escalfar el forn a 180º
- Quan es tregui de la nevera tallar el caneló més o menys formant galetes de mig centímetre, i posar a la plata del forn amb paper de forn pel damunt perquè no s’enganxin.
- Coure durant 10-15 minuts, sobretot controlant el temps perquè cada forn és un món, quan es comencin a enrossir de les vores és que ja estan llestes.           

Bon profit!



3 comentaris:

  1. ep, i que tenim bloc, no??? jajajajajaja, doncs m'emporto aquesta delícia de galetes!!! molts petonets reineta

    ResponElimina
  2. Si es que sóm no súper, som súper-infinit-women!
    Millor menjar galetes! Molt maco on els has posat.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Hola Lídia, encara no sé com no havia vist aquestes galetes abans. Que boniques i que bones. Per cert, et podries posar en contacta amb mí, enviant-me un correu que jo pugui contestar a la meva adreça del blog? Gràcies,
    Nani

    ResponElimina