dimecres, 5 de juny de 2013

Crep d'escalivada, formatge de cabra i ceba cremalitzada


M’hauria de fer vergonya penjar la recepta que vaig preparar per Memòries d’una Cuinera d'abril, però la tenia apunt fa molts i molts dies, no acabava de trobar el moment. Porto un temps molt enfeinada i embolicada amb altres coses, però això ja no pot seguir així. De moment us penjo aquesta recepta amb una versió de crep que per mi és la més bona del món mundial.
 


Ingredients:

Per la massa dels creps:

2 ous a temperatura ambient
350 ml de llet temperatura ambient
125 gr. de farina

65 gr. de mantega

mitja culleradeta de sucre i mitja de sal

 

Pel farcit:

Pebrot vermell
Albergínia
Ceba
Formatge de cabra
Sucre morè
Ceba cruixent



- Farem l’escalivada amb el pebrot, l’albergínia i la ceba. Coure al forn durant 30-45 minuts fins que la verdura estigui ben tova.

- Mentrestant, prepararem la massa de creps, fondre la mantega en un cassó, a foc lent fins que agafi color torrat. Refredar. Batre la resta dels ingredients menys la mantega, afegir-la i batre de nou. Deixar reposar durant mitja hora com a mínim perquè no ens resulti indigesta.

- Netejarem la verdura i tallarem el pebrot i l’albergínia a tires. La ceba la tallarem ben petita la posarem en una paella amb una mica d’oli i afegirem un parell de cullerades de sucre morè, i la courem fins que ens quedi caramel·litzada.

- Courem els creps amb una paella ben calenta i posant una mica de mantega.

- Farcirem el crep amb l’escalivada, la ceba, el formatge de cabra tallat i ceba cruixent.

Servir al moment.

10 comentaris:

  1. De vergonya cap!!! Tots anem molt "liats" i anem al nostre ritme. I una recepta com aquesta l'havies de compartir.
    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
  2. Millor tard que mai! No podies deixar de compartir aquesta recepta ;-)

    ResponSuprimeix
  3. Ole, ja era hora!!! T'hem trobat a faltar :)
    Unes creps sensacionals, amb un farcit molt del meu gust!

    ResponSuprimeix
  4. crec que la faré avui per sopar!!! ja et diré que tal ;)

    ResponSuprimeix
  5. Ohh amb aquest ingredients te que quedar deliciòs. Ho provaré segur. Petons

    ResponSuprimeix
  6. Cap Vergonya Lidia!! QUe vagis enfeinada és molt bona senyal!! M'encanta el farcit!!
    Petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponSuprimeix
  7. L'autor ha suprimit aquest comentari.

    ResponSuprimeix
  8. Et puc assegurar que no trigaré gens ni mica a provar aquesta recepta. Bon profit!

    ResponSuprimeix
  9. Lídiaaaaaa! Ja m'imaginava que anaves enfeinada. Tant de temps sense publicar i tornes amb unes creps super bones. No tardis tant...
    Un petó,
    Nani

    ResponSuprimeix

  10. Hola,
    te envío el link a un concurso de cocina por si es de tu interés
    http://concursorecetas.esacua.com/

    Un saludo

    ResponSuprimeix