dimecres, 18 de gener del 2012

Coliflor amb beixamel de curry

Aquesta recepta que us presento avui és molt senzilla, però la veritat és que amb aquest toc de curry a la beixamel queda original i diferent. Sovint a moltes persones menjar verdura li costa i aquest invent de beixamel amb curry va ser precisament per donar un toc més atractiu a la verdura. A veure si us animeu a provar-ho que queda d’allò més bo.


Ingredients: (2 persones)
Una coliflor petita
40 gr. de farina blanca
300 ml de llet
1 cullerada de mantega
4 cullerades soperes d’oli d’oliva
Mitja culleradeta de curry
Formatge parmesà

- En una olla fer bullir la coliflor al vostre gust. Jo ho faig durant 20 minuts.
- En un cassó coure la mantega amb la farina fins que quedi una massa homogènia i dauradeta.
- En un altre recipient a part escalfar la llet, quan comenci a bullir afegir-ho al cassó amb la mantega i la farina i barrejar-ho fins que no quedi grumolls. Per últim afegir el curry i cal  seguir coent fins que la beixamel es comenci a espessir durant 10-15 minuts.
- Col·locar la coliflor en una font pel forn, pel damunt posar-hi l’oli d’oliva, la beixamel i ratllar-hi el formatge parmesà, deixar gratinar durant uns 10 minuts.
Ja es pot servir

4 comentaris:

  1. Doncs trobo que li pot quedar molt bé aquesta beixamel! Ho tindré en compte :)

    Petons maca

    ResponElimina
  2. Nena, em sembla una idea genial!!!!!!! A mi la coliflor amb beixamel (o la beixamel amb coliflor) ja m'encanta, però amb curry?? Això s'ha de provar, i no esperaré gaire!! jaja Ja et diré alguna cosa :)

    Un petó guapaaaa! :D

    ResponElimina
  3. Aquest plat ha d'estar molt bo. L'única vegada que he menjat coliflor va ser d'una manera similar a la teva recepta i em va agradar.
    Ptnts,
    Nani

    ResponElimina
  4. I tant que m'animaré a provar-la, em sembla molt bona idea!
    Pel pa amb la KA: has de pastar el pa amb el ganxo, a una velocitat lenta (2-3)i després tapar el bol per deixar-lo llevar. depèn de la recepta pot necessitar un temps de llevat o més. Ja veuràs que és més fàcil del que sembla!! la propera recepta intentaré fer-la amb KA i posar les passes. I si tens dubtes, pregunta! que no en sé massa però intentaré ajudar-te i així n'aprenem les dues!
    petonets

    ResponElimina