divendres, 20 de gener del 2012

Creps de truita amb espàrrecs verds, xampinyons i formatge

Amb aquesta versió de truita aquest mes participo a Memòries d’una Cuinera. A casa, el dilluns al vespre tenim establert la truita per sopar, és una costum que ja fa temps que tenim. De tonyina, de formatge, pernil dolç, alls tendres, la veritat és que és un plat que permet moltes versions. La recepta que us presento avui és una mica diferent, però queda molt bona, es pot variar el què hi posis, també quedaria molt bé el carbassó o un altre tipus de formatge! Utilitzeu el què tingueu a la nevera!!

Ingredients: (2 persones)
4 ous
5 o 6 espàrrecs verds
4 o 5 xampinyons grans
Formatge tou de til·lers
Sal i pebre

- Tallar els espàrrecs per la meitat longitudinalment i posar-los 4-5 minuts al microones a velocitat mitja perquè es coguin.
- Mentrestant pelar i tallar els xampinyons a làmines, i coure en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Quan els espàrrecs ja estiguin incorporar-los a la paella juntament amb els xampinyons, sal-pebrar.
- Deixatar dos ous, posar una mica de sal i fer la truita en una paella tipus crep, és molt important que la paella que utilitzeu no s’enganxi, i ajudeu-vos d’un plat per donar-li la volta. Fer un altre crep de truita amb els altres dos ous.
- Tallar el formatge a làmines, posar-lo al gust al mig de la crep, al damunt afegir la verdura, i agafar els extrems i fer com un rotlle. És molt important muntar el plat de seguida que les truites estiguin i així aprofitarem l’escalfor perquè es fongui el formatge.

Bon cap de setmana!
Ahh! Ja ser que el Nadal ja ha acabat, properament canviaré la imatge del bloc però és que hem tingut algun problema tècnic amb el dissenyador gràfic! ;)

4 comentaris:

  1. Quin farcit més bó per aquesta truita-crep!

    Petons

    ResponElimina
  2. a casa normalment és diumenge! jajajajajaja. Aquesta ha d'estar boníssima. Moltísimes gràcies bonica per participar. Molts petonets

    ResponElimina
  3. Les truites a casa qualsevol dia van bé, què bones i versàtils! Aquesta ha de ser genial!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Ai, el tou dels til·lers, quina delícia!! :D I en crepe, ben fos, amb els espàrrecs... jaja M'has donat una idea genial per al sopar del proper dilluns ;)

    No et preocupis per la imatge del blog; de fet a mi m'agrada, em fa pensar que encara estic de vacances!! jaja
    Un petonet guapa! :D

    ResponElimina