Quan vaig anar a Menorca vaig menjar uns xipironets semblants als que us presento avui, la combinació la vaig trobar molt interessant, hi he posat una mica d’imaginació i la veritat és que ha quedat un molt bon plat per picar!!
Ingredients:
150gr. - 200gr. de xipironets
Mitja ceba gran
50 gr. – 70 gr. de sobrassada
3 cullerades soperes de mel
Sal i oli
- L’únic inconvenient de fer aquesta recepta és netejar els xipironets, s’han de treure el plàstic de l’interior i la brutícia, és entretingut.
- Posar l’oli en una paella, tallar la ceba ben petita i quan l’oli estigui calent afegir la ceba deixar coure 2 minutets i afegir les cullerades de mel i coure-la fins que estigui ben doradeta, sense que es cremi.
- Incorporar els xipironets nets i pujar el foc, perquè s’evapori l’aigua que desprenen. Salar.
- Quan els xipironets gairebé ja estiguin cuits afegir la sobrassada i esmicolar-la perquè quedi ben repartida.
A disfrutar!
Madre mía Eri, que pasada chipirones con sobrasada, jamas se me hubiera ocurrido, besos.
ResponEliminaPerdona Lidia, con el jaleo de los comentarios de todos lo blogs que estoy mirando, no se como te e puesto Eri, besos.
ResponEliminaOstres nena! xipirons amb sobrasada??? m'has deixat al·lucinada!!!!! et prometo que un dia d'aquests els faig! ja t'explicaré!!!! petonets guapa
ResponEliminaooohhh!!impressionant!!!que visqui la cuina util ;-)
ResponEliminaA mi la sobrassada amb mel m'agrada molt però tampoc l'hagués posat mai als xipirons, sorprenent!
ResponEliminaPetons.
nenaaaaa amb això m'has mort!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrr
ResponEliminalaureta
aixo deu ser bonissim, ho tastare. jo hi faig les gambes amb sobrassada.
ResponEliminaz3g00q0t15 j6j66o3m94 r3m44p4w46 i4o52i9j44 n4j81j4x08 t1h56q1d15
ResponElimina