Avui és el dia de publicació del repte Bon Appétit del bloc Film & Food, aquest mes teníem una sèrie d’ingredients i amb això havíem de fer algun plat, ja que en aquesta pel·lícula el protagonista es trobava amb aquest repte. La veritat és que jo no he dubtat en cap moment en fer una amanida.
Ingredients:
Enciam iceberg
1 ou
2 filets de pollastre
Formatge fresc
Síndria
Un Préssec
Oli, sal i vinagre de mòdena
Oli, sal i vinagre de mòdena
- Posar en un cassó amb aigua bullint l’ou, per fer-lo dur (coure durant 10 minuts)
- En una paella coure els filets de pollastre i reservar perquè es refredin
- Tallar l’enciam a juliana i posar-ho al fons del plat. Seguidament tallar la síndria i el pollastre a troçets petits. Afegir-ho a l’amanida
- Afegir el formatge fresc
- Pelar el préssec i triturar-ne mig i barrejar-ho amb una mica d’oli, sal i mòdena i d’aquesta manera farem una vinagreta.
- Per últim pelar l’ou dur i ratllar-lo pel damunt de l’amanida i seguidament amanir amb la vinagreta de préssec
Boníssim
Ei Lídia,
ResponEliminaMolt interessant això de la vinagreta de préssec miraré de provar-ho!! Per cert, el bloc és genial. Felicitats!! Ens veiem d'aquí a una estoneta.
Núria
Jo també havia pensat en una amanida, però sóc llepafils i no m'agrada l'enciam iceberg... La idea de la vinagreta de préssec me l'apunto ha de ser ben bona!!
ResponEliminaPetonets
M'encanten les amanides amb fruita, aquesta vinagreta la faig segur.
ResponEliminaRepte superat :-)
Fins aviat
Us animo a que la proveu la vinagreta, perquè l'he improvizat i ha quedat boníssimaaa!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris
Tiene muy buena pinta, me quedo de seguidora en tu blog volveré a visitarte.
ResponEliminaMuy fresquita y muy completa!!!!....si si si beso
ResponEliminate sigooooo
ResponEliminaMoltes gràcies per aquesta proposat Lídia!! una amanida deliciosa i refrescant i amb aquesta vinagreta...mmmm!!
ResponEliminaMolts petonets i bones vacancess
Umm, esa ensalada tiene una pinta... tengo que probarla pronto!!
ResponEliminaNo conocía tu blog, pero me quedo para saber más.
Bicos!
Moltes gràcies pels vostres comentaris!!
ResponEliminaOstres Lídia, feia dies que no passava per aquí! Quins canvis més xulos que has fet al bloc, felicitats!
ResponEliminaCom també per aquesta super amanida, la vinagreta s'haurà de tastar!
Petonets
Sandra