La pizza és un menjar italià molt introduït a la nostra cultura, a casa el diumenge solem fer-ne. No sabia si penjar la meva recepta, però com que la faig casolana i aquest bloc és diu cuina útil, que més útil que fer una pizza!!! Us animo a que la proveu de fer-vos-la vosaltres si encara no ho feu!
La massa la solo fer amb la thermomix (la joia de la meva cuina), però per a aquelles persones que no en tinguin al supermercat venen masses que estan molt bé.
Ingredients:
Massa de pizza
Tomàquet fregit (tipus solis)
Carbassó
Xampinyons crus
Pernil dolç
Gorgonzola
Una ceba de figueres
Mozzarella
Orenga
- Agafem la massa i l’estirem amb un curró, d’aquesta manera quedarà ben fina, això de la gruixudària de la massa va a gustos.
- Escalfar el forn a 180-200º
- Laminem molt fi el carbassó, els xampinyons i la ceba.
- Al damunt de la pizza escampem el tomàquet, afegim la orenga i comencem a omplir-la amb el carbassó, els xampinyons, el pernil dolç i troçets de gorgonzola al gust. Per últim incorporem la ceba i seguidament escampem el formatge pel damunt.
- Posar al forn a baix de tot perquè es cogui la massa i no es cremi pel damunt durant 15-20 minuts.
Aquesta versió de pizza pot ser modificada, penseu que la pizza és ideal per posar-hi les rampoines de la nevera!! Hi combina molt be espàrrecs verds (tallats longitudinalment), tonyina, tomàquet sec, ou, rúcula....
I el toc final una mica d’oli picant! Mmmmm.......
Visca la imaginació i els recursos
i visca la pizza els diumenges!! :D
ResponEliminaté molt bona pinta Lídia, segur que els tens encantats ;)
Petonets!!
A casa la fem a mà... per això no en fem cada setmana! jajaja Fa més mandra sense una ajuda! :P
ResponEliminaQuina pinta que té la teva, clar que havies de penjar la recepta!
Petonets
Sandra
Nosaltres també la fem a mà: 1kg de farina i la massa que sobra la congelem.
ResponEliminaPetons.
clar que sí! a vegades les receptes que pensem que són molt fàcils, són les que la gent més agraeixen!!! la pizza és boníssima. Molts petonets guapi
ResponElimina