300 gr. de carn picada de porc
1 sèpia mitjana bruta (reservat la tinta)
30-40 gr. de farina de pa (la d’arrebossar)
Un gra d’all
Farina blanca
1 ou
1 ceba gran
3 tomàquets madurs
1 patata mitjana
- Tallar la sèpia molt petita, us serà més fàcil per fer les boles. En un bol posar la carn picada (si l’heu comprat sense amanir afegir sal i pebre), l’ou, la sèpia tallada i un gra d’all tallat ben menut. Barrejar molt bé fins que la massa agafi consistència, mica en mica s’hi afegirà la farina de pa per aconseguir-ho. (us aconsello és molt pràctic treballar amb uns guants de làtex)
- Amb la massa fer les mandonguilles. Quan estiguin totes fetes arrebossar amb farina blanca i fregir-les, compte que no es cremin. Reservar.
- En una paella fregit la ceba prèviament ben tallada i deixar que es dauri una mica, seguidament afegir la patata a dauets i daurar-la 3 o 4 minuts. Mentrestant, rallar els tomàquets i afegir-ho a la ceba i patata. Posar una mica de sal i sucre per treure l’acidesa del tomàquet.
- Amb aquesta salsa que hem preparat i posarem la tinta negre de la sèpia hi afegirem totes les mandonguilles. Aquestes han de quedar gairebé cobertes, sinó hi afegiu una mica d’aigua, ja que les mandonguilles han de fer xup-xup durant 30 minuts, així quedaran ben toves.
A partir d’aquí a llepar-se els dits!!!!
oh!!espectacular!!impressionant!!
ResponEliminaUnes mandonguilles per treure's el barret Lídia, m'encanten!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Gràcies pels vostres comentaris!! jo tb estic encantada amb la recepta! sort que encara en tinc un tàpper al congelador ;))
ResponEliminaOstres nena! això si que és una fussió de mar i muntanya!!!! jajajajaja. Moltíssimes gràcies bonica per participar. Petonets
ResponEliminaNo sé perquè no he rebut la teva actualització. Quan dic que blogger em té mania...
ResponEliminaAbans no m'agradava res que portés tinta de calamar, sort que ho he superat!
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
Hola Lídia,
ResponEliminaAnant de blog en blog he arrivat al teu.
Em quedo perquè fa molt bona pinta.
D'entrada haig de dir-te que no coneixia aquestes mandonguilles, que fan molt bona pinta i que m'apunto la recepta.
Per la reste de plats que has preparat els aniré llegint.
Salutacions :)
Quina idea més bona! Són mandonguilles negres i amb sorpresa de sabor i textura...Genial!! Petons
ResponEliminahave a peek at these guyssites this contact formclick this link now click to read moreblog here
ResponEliminaclick for source replica gucci handbags read what he said Dolabuy Celine This Site dolabuy replica
ResponEliminaGood content. You write beautiful things.
ResponEliminavbet
sportsbet
vbet
hacklink
mrbahis
taksi
mrbahis
korsan taksi
sportsbet
https://saglamproxy.com
ResponEliminametin2 proxy
proxy satın al
knight online proxy
mobil proxy satın al
HLO0MQ