Els xampinyons farcits és una recepta ben fàcil i l’avantatge es que es poden farcir al gust de cadascú, o com ho vaig fer jo segons el què tenia a la nevera.
Ingredients: (les quantitat 2px.)
8 Xampinyons grossos
5 talls de bacon
Poma deshidratada
Formatge gorgonzola
- Escalfar el forn dalt i baix 180º
- Netejar els xampinyons ben nets, buidar-los.
- Farcir amb la poma deshidratada, prèviament deixada amb aigua una estona per hidratar i afegir el bacon tallat ben menut. Pel damunt posar el formatge gorgonzola.
- Coure al forn durant 20-25 minuts, fins que comencin a estar tous i vigilant que no es cremi el formatge.
queden boníssims!!!! a més, és una opció genial com a aperitiu! petonets bonica
ResponEliminaBacon, poma i gorgonzola?? Amb aquesta combinació ja pots portar-me un xampinyó, un entrepà o una sopa, és massa perfecta!! jajaja
ResponEliminaPetonets guapa :)
em farás algo quan torni??? :(
ResponEliminaNatali no pateixis que farem un sopar de benvinguda!! ;))
ResponEliminaEls xampiñons farcits són molt bons! i alhora així queden tant bonics!!! m'encanten!!
ResponEliminaUn petonet guapa!
Un recurs genial per un sopar d'aperitius, què bons!
ResponEliminaPetonets guapetona!
Sandra
m0x36g6f70 x7j74n8r25 m2q67n5y83 q1o98s7i49 i1i25h4r21 t4h92u9c07
ResponElimina