dimecres, 5 d’octubre de 2011

Xampinyons farcits


Els xampinyons farcits és una recepta ben fàcil i l’avantatge es que es poden farcir al gust de cadascú, o com ho vaig fer jo segons el què tenia a la nevera.


Ingredients: (les quantitat 2px.)
8 Xampinyons grossos
5 talls de bacon
Poma deshidratada
Formatge gorgonzola

- Escalfar el forn dalt i baix 180º
- Netejar els xampinyons ben nets, buidar-los.
- Farcir amb la poma deshidratada, prèviament deixada amb aigua una estona per hidratar i afegir el bacon tallat ben menut. Pel damunt posar el formatge gorgonzola.
- Coure al forn durant 20-25 minuts, fins que comencin a estar tous i vigilant que no es cremi el formatge.

6 comentaris:

  1. queden boníssims!!!! a més, és una opció genial com a aperitiu! petonets bonica

    ResponElimina
  2. Bacon, poma i gorgonzola?? Amb aquesta combinació ja pots portar-me un xampinyó, un entrepà o una sopa, és massa perfecta!! jajaja

    Petonets guapa :)

    ResponElimina
  3. Natali no pateixis que farem un sopar de benvinguda!! ;))

    ResponElimina
  4. Els xampiñons farcits són molt bons! i alhora així queden tant bonics!!! m'encanten!!
    Un petonet guapa!

    ResponElimina
  5. Un recurs genial per un sopar d'aperitius, què bons!
    Petonets guapetona!
    Sandra

    ResponElimina