dissabte, 15 d’octubre de 2011

Arròs amb moniato i bacallà

Amb la meva aportació participo a la recepta del 15, que aquest cop ens tocava presentar un plat amb moniato, un producte típic de la tardor, tot i que de moment no ha arribat.
La recepta és d’un llibre de la Mireia Carbó amb alguna variació.




Ingredients:
400 gr. arròs bomba
300 gr. de bacallà esqueixat dessalat
1 moniato
1 carbassó petit
1 ceba gran
2 dents d’all
1,5 litres d’aigua
Oli d’oliva

- Pelar la ceba i tallar-la ben petita. Seguidament fer el mateix amb els alls.
- En una paella posar un raig generós d’oli d’oliva i coure la ceba i l’all fins que estiguin ben dauradets.
- Mentrestant, tallar el moniato i el carbassó a dauets petits.
- Posar el brou a escalfar en una olla.
- Afegir el moniato al sofregit i després el carbassó.
- Incorporar l’arròs a la paella i sofregir durant un parell de minuts fins que es torni transparent.
- Afegir l’aigua calenta i el bacallà.
- Coure durant 18 minuts i deixar reposar durant 5 minuts aproximadament segons al gust de cocció.

Boníssim........ ha estat el dinar d’avui!!!

6 comentaris:

  1. Aquesta recepta de la carbo també l'han fet al bloc de Pa amb tomàquet!! Quina delícia! T'asseguro que la provaré, perquè té una pinta espctacular!!
    Moltes gràcies per participar reina!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Moniato a l'arròs??!! Qué curiós, i quina pinta!! :D Segur que ha estat un dinar d'homenatge ;)

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta! La combinació de l'arròs amb el moniato i el bacallà ha des ser espectacular!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  4. Està boníssim, oi? el teu té molt bona pinta. A nosaltres ens va agradar molt i repetirem segur!
    M'agrada molt el teu bloc,ara no em deixa fer-me seguidora, però ja hi tornaré!
    Petonets

    ResponElimina
  5. doncs la combinació de moniato amb bacallà segur que queda genial!!! apuntadíssim. Molts petonets bonica

    ResponElimina