dimecres, 11 de gener del 2012

Milfulls de salmó, carbassó i formatge

Les festes nadalenques ja han acabat i per sort ja tornem a la rutina, perquè seria impossible aguantar les fartaneres, tants gintònics i aquest consumisme impulsiu. Fa dies que no actualitzo el bloc, m’he pres la llibertat de descansar una mica, això no vol dir que no hagi fet coses i tinc la sort que aquest any m’he portat molt bé, perquè tinc un nou estri a la cuina: la KitchenAid. Ja he començat a fer alguna coseta, no us preocupeu que ho penjaré. Per a totes les persones que no saben què és, la KitchenAid és un aparell que ens ajuda a barrejar les masses, seria com una batedora, i la veritat és que va de cine...!
Avui us presento una recepta senzilla, però diferent i molt bona.



Ingredients:
Salmó fresc
Carbassó
Formatge d’untar (tipus Philadelphia)
Formatge parmesà
Sal

- Preescalfar el forn a 180º
- Si compreu el salmó a la peixateria li heu de demanar que us faci un filet, feu un bon tall i que us tregui l’espina del mig. Així podem fer talls prims longitudinalment.
- Tallar el carbassó per la meitat si és molt gran i també fer talls verticalment, us podeu ajudar amb una mandolina si en teniu. Cal intentar que siguin ben prims perquè al moment de coure quedin el punt, sinó podrien quedar cru.
- Muntar el milfulls en una safata de forn fent una capa de salmó, afegir un pessic de sal, carbassó i una capa de formatge d’untar, repetir aquesta operació tres vegades, la última capa de formatge s’ha de fer amb parmesà a virutes.
- Posar la safata al forn durant 20 minuts, controleu el punt de cocció perquè el peix no us quedi massa cuit.
Bon profit!!

9 comentaris:

  1. així m'agrada, una recepta amb verduretes! ;P molt bon any reina

    ResponElimina
  2. Jaja primer he llegit "muffins de salmó..." i quan he vist la foto m'he quedat: "sí? seguro?" jaja Que sàpigues que aquesta recepta va de pet a les meves preferides, perquè tots els seus ingredients em tornen boja! :D Moltes gràcies per penjar-la guapa!!

    Un petonàs!! :D

    ResponElimina
  3. Quin milfulls! ha de ser deliciós!!!!
    La KA quan en Jordi la va voler em va semblar una pijada, i ara n'estic encantada!!
    petonets

    ResponElimina
  4. Si que et deus haver portat bé, si, amb aquest regal!
    Una proposta genial: igual et va bé per un sopar complert com per quedar bé amb els convidats.
    Petons.

    ResponElimina
  5. La recepta ha de ser boníssima... però m'he quedat amb lo de la KitcheAid... quina enveeeeeeeeeeeja!!! jajajaja Jo no tindria ni lloc on posar-la, però ja m'agradaria! :P
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Lídia, et dic que m'encantaria tenir la KitchenAid, però li hauria de demanar a la veïna que la guardés, quina enveja!
    Nani

    ResponElimina
  7. Lidia,un milfulls tentadors i bonissims¡¡¡
    Un petó molt gros i molt bon cap de setmana guapa.

    ResponElimina
  8. Lidia!! jo ja els he provat de fer i estan boníssims!!!
    Anna,

    ResponElimina