Aquí us penjo una de les receptes que hem aprés al
curs de cuina que fa l’Ivan Vilanova al centre Cívic Montseny, la veritat és
que queda una pasta deliciosa, fa dies que la vaig fer i la tenia pendent per
penjar.
És una manera original de menjar peix i si us en
sobra tupper i nevera que l’endemà és deliciosa!
Ingredients: 4 persones
Una cua de rap petita
3 calamars
300 gr. de musclos
200 gr. de gambes
5 tomàquets madurs
1 culleradeta de pebre vermell dolç
2 grans d’all
- Posar a bullir l’aigua en una olla, salar.
- En una paella poseu oli d’oliva i dos grans d’alls
a foc suau que no es cremi.
- Ratllarem els tomàquets i els afegirem a la
paella amb l’oli i deixarem que faci xup xup, perquè evapori tota l’aigua. Afegir
la cullerada de pebre vermell dolç.
- Tallar el rap i els calamars a troços petits i
incorporar-ho a la salsa de tomàquet. Salar.
- A banda, fer al vapor als musclos. Per últim,
posar les gambes tallades a troços i els musclos en l’últim moment.
- Mentrestant, quan l’aigua bulli afegir la pasta. Coure
segons instruccions i quan estigui escorreguda, passar-hi una raig d’aigua
freda per tallar la cocció i escalfar amb la salsa a la paella.
Mai he probat la pasta amb frutti di mare...però si la fideuà (que si fa no fa porta el mateix) és bonissima aquests tagliatelli han de ser brutals. Jo poder sofregiria una mica el peix abans i els musclos oberts amb vi blanc.... Ho hauré de probar.
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
uff.. Lídia quina pasta tan apetitosa!!!! A mi la pasta amb moluscos, o marisc la trobo bonísima!!!! Segur que està genial!!!!!
ResponEliminaSegur k es un curs molt interessant!
ResponEliminaUna recepta de pasta ben original i ben bona!
Ideal també per al tupper!
ResponEliminaMe l'apunto...sempre van bé idees per al curs.
Jordi
Un tupper de luxe!
ResponEliminaPetons.
Lídia, sí, ja m'has trobat! Vaig a mirar això del perfil! Bon cap de setmana per tu també, una abraçada!
ResponEliminaLídia, molts dies sense passar pels blogs (he estat de viatge i fent d'àvia) i em trobo amb aquesta pasta que em fa tocar el cel. Cal aprofitar el que sobra. Bon cap de setmana,
ResponEliminaNani