Abans d’acabar al mes d’octubre no podia deixar de
preparar la proposta de Memòries d’una Cuinera que ens han reptat a fer
galetes. A mi des de fa un temps que les galetes de canyella, les típiques
Napolitana de Cuétara, em tenen el cor robat. Un bon te i un parell de galetes per
mi és un berenar perfecte. Ahir vaig preparar la massa i aquesta tarda amb la
meva super ajudant Minnie les hem preparat i les hem fornejat. La Minnie és la
meva neboda que anava disfressada de la Minnie d’en Mikie Mouse, té dos anys i ja és una artista a la cuina, i a mi que em cau la baba!
Ingredients:
100 gr. mantega pomada
100 gr. sucre
1 ou
3 culleradetes de canyella en pols
300 gr. de farina
1 culleradeta d’impulsor Royal
Un pessic de sal
Decoració: barreja de sucre i canyella en pols
- Barrejar la mantega amb el sucre fins que quedi
una massa homogènia.
- En la massa afegir l’ou i remenar perquè s’aconsegueixi
incorporar. Posar-hi la canyella en pols
- A banda, tamisarem la farina. I ho afegirem a la
massa i per últim afegir l’impulsor i el pessic de sal.
- Posar tota la massa en paper film i fer una barra
rectangle allargada. Deixar reposar com a mínim una hora a la nevera.
- Preescalfar el forn a 180º. Tallar les galetes
ben primes i posar-les sobre paper de forn i coure durant 15 minuts.
- Decorar amb la barreja de sucre i canyella
Bon profit llaminers!!!
Mmmmm què bones...segur que la casa fa una oloreta a canyella espectacular mentre les cuines!!!
ResponEliminaPetonets!
Lídia,
ResponEliminaSaps que són les galetes que mes m'agraden, les meves preferides. I aquell sucre que es queda als llavis...que bones.
Bona setmana,
Nani
M'encanten les napolitanes de tota la vida!!!! Tenen que ser fantàstiques...ara mateix me la guardo!!!!
ResponEliminaA mi també em xiflen des de l'època d'estudiant!!! clar que jo no tinc una ajudant tan xula com la teva Minnie!!
ResponEliminapetonets
A mi també m'encnaten les napolitanes, és que m'encanta la canyella!!
ResponEliminaHan de ser boníssimes, ben finetes i cruixents, mmm....
Quan he llegit minnie he pensat que era un gat...
ResponEliminaEm guardo la recepta perquè m'encanten les napolitanes.
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
oooooooooooooooo, sóc fan de les napolitanes!!!! i aquestes teves m'encanten. moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaQué bonita forma les has dado, me encantan y lo mejor, estarán deliciosas, seguro!!!
ResponElimina