dilluns, 15 d’octubre del 2012

Cigrons amb carbassa i verduretes al curri

 
Em falta temps, receptes per penjar i se’m acumula la feina, però no podia faltar a la cita mensual més important de la blogesfera, i és que ja som dia 15, i aquest mes ens proposaven cuinar amb carbassa. Sabeu què? Que a mi m’encanta i així amb verduretes i cigrons és una combinació impressionant. Que us he de dir, si és que sóc amant dels llegums, les verdures i els menjars amb cullera, per tant per a mi aquesta recepta és perfecte.
 
 



Ingredients:

300 gr. de cigrons cuits

150 gr. de carbassa

Mig porro

Una ceba petita

4 o 5 mongetes

Mig carbassó

Sal

Aigua mineral

2 culleradetes de curri

 

- En una cassola posar oli d’oliva, quan sigui calent afegir el porro i la ceba tallada. Deixar que s’estovi a foc lent.

- Mentrestant tallarem la carbassa a daus i l’afegirem a la ceba i al porro.

- Tallar les mongetes i incorporar-ho i per últim afegir el carbassó. Salar.

- Coure durant 5 minuts a foc mig.

- Afegir aigua mineral fins a cobrir totes les verdures i posar-hi les dues culleradetes de curri. Pujar el foc fins que l’aigua bulli. Coure durant 15 minuts.

- Per últim, incorporem els cigrons i ho deixem coure 5 minuts més.

 
Aquesta recepta la podem fer amb les verdures que tingueu a la nevera.


10 comentaris:

  1. penso el mateix què l'Abril!!! m'encanta el curry. Una cassoleta ideal pel fred que s'acosta. petonets reina

    ResponElimina
  2. A mi també m'encanta la carbassa! I guisadeta amb verdures ara que fa fred ve molt de gust. El puntet del curri ha de quedar molt bé.

    ResponElimina
  3. Una bona recepta per encarar l'hivern. Si senyora! petons!

    ResponElimina
  4. Doncs jo seré el "bitxo" raro...no m'agrada gota el curry, però et compro l'idea dels cigrons amb la carbassa i les verdures. Tots aquests plats calents m'encanten.
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  5. Jo també sóc fan del curry, aquest puntet és genial!

    ResponElimina
  6. Doncs a mi no m'encantava, de fet ni m'agradava gaire però veig que m'hi hauré d'aficionar.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Jo avui en dino amb mongetes...certament és una molt bona combinació
    Jordi

    ResponElimina
  8. uhmmmmmmmm curri de verdures!! jo també sóc amant dels plats de cullera!
    petonets

    ResponElimina
  9. Aquests plats reconforten l'ànima!! M'encanta aquesta cassoleta
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina