Em
falta temps, receptes per penjar i se’m acumula la feina, però no podia faltar
a la cita mensual més important de la blogesfera, i és que ja som dia 15, i
aquest mes ens proposaven cuinar amb carbassa. Sabeu què? Que a mi m’encanta i
així amb verduretes i cigrons és una combinació impressionant. Que us he de dir, si és que sóc amant dels llegums, les verdures i els menjars amb cullera, per tant
per a mi aquesta recepta és perfecte.
Ingredients:
300
gr. de cigrons cuits
150
gr. de carbassa
Mig
porro
Una
ceba petita
4
o 5 mongetes
Mig
carbassó
Sal
Aigua
mineral
2
culleradetes de curri
- En
una cassola posar oli d’oliva, quan sigui calent afegir el porro i la ceba
tallada. Deixar que s’estovi a foc lent.
-
Mentrestant tallarem la carbassa a daus i l’afegirem a la ceba i al porro.
-
Tallar les mongetes i incorporar-ho i per últim afegir el carbassó. Salar.
-
Coure durant 5 minuts a foc mig.
-
Afegir aigua mineral fins a cobrir totes les verdures i posar-hi les dues
culleradetes de curri. Pujar el foc fins que l’aigua bulli. Coure durant 15
minuts.
-
Per últim, incorporem els cigrons i ho deixem coure 5 minuts més.
mmm, amb curry.... com m'agrada!
ResponEliminapenso el mateix què l'Abril!!! m'encanta el curry. Una cassoleta ideal pel fred que s'acosta. petonets reina
ResponEliminaA mi també m'encanta la carbassa! I guisadeta amb verdures ara que fa fred ve molt de gust. El puntet del curri ha de quedar molt bé.
ResponEliminaUna bona recepta per encarar l'hivern. Si senyora! petons!
ResponEliminaDoncs jo seré el "bitxo" raro...no m'agrada gota el curry, però et compro l'idea dels cigrons amb la carbassa i les verdures. Tots aquests plats calents m'encanten.
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
Jo també sóc fan del curry, aquest puntet és genial!
ResponEliminaDoncs a mi no m'encantava, de fet ni m'agradava gaire però veig que m'hi hauré d'aficionar.
ResponEliminaPetonets.
Jo avui en dino amb mongetes...certament és una molt bona combinació
ResponEliminaJordi
uhmmmmmmmm curri de verdures!! jo també sóc amant dels plats de cullera!
ResponEliminapetonets
Aquests plats reconforten l'ànima!! M'encanta aquesta cassoleta
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra