Feia tants dies que volia penjar aquesta recepta de
conill, però he anat una mica enfeinada i ara tenia una estona i aprofito per
actualitzar el bloc!
A mi em dóna la sensació que la carn de conill la
tenim una mica abandonada i mira que és molt saludable, per això fa uns dies
vaig fer aquest conill que va quedar deliciós.
Ingredients:
1 conill tallat
2 pastanagues
100 gr. de pèsols
2 cebes mitjanes
200 ml. de vi ranci
Un raig de vi blanc
Una branca de farigola
Oli d’oliva, sal i pebre
- En una cassola posem oli d’oliva i posem el
conill, prèviament sal pebrat, volem aconseguir que agafi una mica de color,
quan així sigui el retirem i el reservem.
- Tallem i pelem la ceba i les pastanagues, les
posem a la cassola amb l’oli on hem daurat el conill i les deixem coure uns 5
minuts.
- Seguidament afegim el conill, la branca de
farigola i el vi ranci i el vi blanc i deixem coure 5 minuts més. Per últim,
afegim els pèsols.
- Cobrim el conill amb aigua i deixem coure entre 30
– 45 minuts que vagi fent xup-xup i que la carn quedi ben estovada.
Us aconsello que prepareu aquest conill el dia
abans, sempre és més bo
Jo també tinc pendent fer alguna recepta amb conill... és una carn tant sana, i jo no en menjo gairebé mai! Una abraçada
ResponEliminaÉs veritat que el conill el tenim una mica oblidat... Fet així guisadet queda boníssim, i ideal per ara que comença a fer fred i vénen més de gust platillos de sucar pa ;)
ResponEliminaEstic d'acord amb tu al 100% que no apreciem gaire la carn del conill, però a mi m'encanta. A la brasa, amb salsa, amb allets.....
ResponEliminaM'ha agradat molt la recepta ;)
Petonets. MAR, de El que no mata engreixa
Jo també crec que el conill és el gran maltractat, i sense motiu! és una carn blanca sana, econòmica i boníssima!
ResponEliminaQue bona aquesta cassola!
petonets
A mi l'arròs amb conill que em prepara el meu xicot m'encanta. I segur que aquesta recepta ens agradarà molt. Per cert, aquí et deixo un premi pel teu fantàstic blog http://rhubarbandsamphire.blogspot.com.es/2012/10/the-liebster-award_1.html
ResponEliminaTens tota la raó del món. El conill és una carn molt bona i molt sana. L'hem de recuperar i posar-lo on es mereix estar: al podi.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Molt bo aquest conill.
ResponEliminaMira't el meu blog i hi trobaràs un premi (veig que no sóc la primera...)
http://bertaskitchen.blogspot.com.es/2012/10/pollastre-al-curry-amb-verduretes-i.html
Precisament fa dies que tinc ganes de fer arroç de conill i la teva recepta encara m'ha estimulat mès! Te una pinta genial, i com diu la Nani el conill es sa i nutritiu!
ResponEliminaLa teva recepta sembla una base perfecta per un arroç amés de mejar-lo així!
moncler
ResponEliminanike off white
yeezy
air jordan
yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
supreme
cheap jordans
bape hoodie
jordan shoes