diumenge, 30 de setembre del 2012

Conill a la cassola amb verduretes


Feia tants dies que volia penjar aquesta recepta de conill, però he anat una mica enfeinada i ara tenia una estona i aprofito per actualitzar el bloc!

A mi em dóna la sensació que la carn de conill la tenim una mica abandonada i mira que és molt saludable, per això fa uns dies vaig fer aquest conill que va quedar deliciós.

 

Ingredients:

1 conill tallat

2 pastanagues

100 gr. de pèsols

2 cebes mitjanes

200 ml. de vi ranci

Un raig de vi blanc

Una branca de farigola

Oli d’oliva, sal i pebre

 

- En una cassola posem oli d’oliva i posem el conill, prèviament sal pebrat, volem aconseguir que agafi una mica de color, quan així sigui el retirem i el reservem.

- Tallem i pelem la ceba i les pastanagues, les posem a la cassola amb l’oli on hem daurat el conill i les deixem coure uns 5 minuts.

- Seguidament afegim el conill, la branca de farigola i el vi ranci i el vi blanc i deixem coure 5 minuts més. Per últim, afegim els pèsols.

- Cobrim el conill amb aigua i deixem coure entre 30 – 45 minuts que vagi fent xup-xup i que la carn quedi ben estovada.

 

Us aconsello que prepareu aquest conill el dia abans, sempre és més bo

9 comentaris:

  1. Jo també tinc pendent fer alguna recepta amb conill... és una carn tant sana, i jo no en menjo gairebé mai! Una abraçada

    ResponElimina
  2. És veritat que el conill el tenim una mica oblidat... Fet així guisadet queda boníssim, i ideal per ara que comença a fer fred i vénen més de gust platillos de sucar pa ;)

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb tu al 100% que no apreciem gaire la carn del conill, però a mi m'encanta. A la brasa, amb salsa, amb allets.....
    M'ha agradat molt la recepta ;)
    Petonets. MAR, de El que no mata engreixa

    ResponElimina
  4. Jo també crec que el conill és el gran maltractat, i sense motiu! és una carn blanca sana, econòmica i boníssima!
    Que bona aquesta cassola!
    petonets

    ResponElimina
  5. A mi l'arròs amb conill que em prepara el meu xicot m'encanta. I segur que aquesta recepta ens agradarà molt. Per cert, aquí et deixo un premi pel teu fantàstic blog http://rhubarbandsamphire.blogspot.com.es/2012/10/the-liebster-award_1.html

    ResponElimina
  6. Tens tota la raó del món. El conill és una carn molt bona i molt sana. L'hem de recuperar i posar-lo on es mereix estar: al podi.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  7. Molt bo aquest conill.
    Mira't el meu blog i hi trobaràs un premi (veig que no sóc la primera...)
    http://bertaskitchen.blogspot.com.es/2012/10/pollastre-al-curry-amb-verduretes-i.html

    ResponElimina
  8. Precisament fa dies que tinc ganes de fer arroç de conill i la teva recepta encara m'ha estimulat mès! Te una pinta genial, i com diu la Nani el conill es sa i nutritiu!
    La teva recepta sembla una base perfecta per un arroç amés de mejar-lo així!

    ResponElimina