L'únic inconveníent és que s'ha de fer un dia abans, perquè quedi quallat, però és tan senzill que val la pena provar-ho!
Ingredients:
12 o 15 barretes de surimi (cranc) o 24 petites (és important que sigui de qualitat)
3 ous sencers
1 llauna llet ideal (us poso una imatge, serà més fàcil de localitzar al supermercat)
2 cullerades soperes de tomàquet fregit
Decoració (opcional)
gambes bullides pelades
enciam tallat amb julianasalsa rosa
caviar
- Escalfar el forn a 180º si teniu l'opció, només foc a baix
- Agafar tots els ingredients i triturar-ho amb el minipimer
- Posar-ho en un motlle allargat s'ha de coure al bany maria, per tant haureu de posar una bandeja de forn gran que hi capiga el motlle i l'heu d'omplir d'aigua.
- Ficar-ho al forn durant una hora (abans de treure-ho punxeu-ho amb un ganivet o escuradets, si surt net és que ja està cuit, sinó deixeu-lo una estoneta més)
- Deixar-ho repossar a la nevera durant 24 hores
- Servir amb la decoració que preferiu o sense perquè és molt bo per si sol
aquest és molt bo tb!!i jo el vaig fer seguint les seves indicacions al peu de la lletra, puc dir que és fàcil i bonissim! bravo cuinera!
ResponEliminaP.d: vull viue amb tu, vull menjar cada dia amb tu!! jajaja nyam nayam petons!
Lídia, avui provaré de fer el pastisset! si me'n ensurto, que espero que si, et dic el què! un peto wapi!
ResponEliminareplica bags china fake gucci r9t81s2c77 replica bags delhi replica bags online shopping pop over to these guys q8v30v6g95 replica bags online shopping india Extra resources q5i57g2e92 high quality replica bags replica bags philippines wholesale
ResponEliminal2a07q2t84 c4u37a1c71 q0s13s7m60 j2n66c9n60 a2c70r7p30 f1k48m6a45
ResponElimina