dijous, 24 de març de 2011

Pastís de marisc

Hola, aquest pastís l'he fet un munt de vegades, i és una recepta que em va donar una bona amiga. No poso fotos perquè fa dies que no el faig. És una bona recepta per quan tinguis gent a sopar!!
L'únic inconveníent és que s'ha de fer un dia abans, perquè quedi quallat, però és tan senzill que val la pena provar-ho!

Ingredients:
12 o 15 barretes de surimi (cranc) o 24 petites (és important que sigui de qualitat)
3 llaunes de tonyina
3 ous sencers
1 llauna llet ideal (us poso una imatge, serà més fàcil de localitzar al supermercat)
2 cullerades soperes de tomàquet fregit

Decoració (opcional)
gambes bullides pelades
enciam tallat amb juliana
salsa rosa
caviar

- Escalfar el forn a 180º si teniu l'opció, només foc a baix 
- Agafar tots els ingredients i triturar-ho amb el minipimer
- Posar-ho en un motlle allargat s'ha de coure al bany maria, per tant haureu de posar una bandeja de forn gran que hi capiga el motlle i l'heu d'omplir d'aigua.
- Ficar-ho al forn durant una hora (abans de treure-ho punxeu-ho amb un ganivet o escuradets, si surt net és que ja està cuit, sinó deixeu-lo una estoneta més)
- Deixar-ho repossar a la nevera durant 24 hores
- Servir amb la decoració que preferiu o sense perquè és molt bo per si sol

2 comentaris:

  1. aquest és molt bo tb!!i jo el vaig fer seguint les seves indicacions al peu de la lletra, puc dir que és fàcil i bonissim! bravo cuinera!
    P.d: vull viue amb tu, vull menjar cada dia amb tu!! jajaja nyam nayam petons!

    ResponElimina
  2. Lídia, avui provaré de fer el pastisset! si me'n ensurto, que espero que si, et dic el què! un peto wapi!

    ResponElimina