dilluns, 28 de març de 2011

Brownie

Aquest brownie pels més llaminers!!!


Ingredients:
150 gr. de farina
100 gr de nous
150 gr. xocolata per pastissos
180 gr. mantega
300 gr. sucre
1 cullerada de vainilla
3 ous grans
una mica sal

Sugeriment: la farina que utilitzo és de la marca Aragonesa, que és un preparat de "bizcocho" i ja no cal posar-hi llevat (la venen al Mercadona)



- Escalfar el forn a 180º
- Fondre al bany maria o al microones la xocolata i la mantega
- Mentre barrejar el sucre i la vainilla i afegir els ous un per un
- Quan estigui desfet la xocolata i la manteja afegir-ho als ous amb el sucre
- Seguidament anar-hi barrejant la farina i la sal
- Per últim si afegeixen les nous
- Posar la barreja amb un motlle rodó (jo utilitzo paper pel forn i així no tinc cap problema per desemmotllar-ho)
- Ficar-ho al forn durant 25-30 minuts

és una bomba de rellotgaria, però està..... mmmmmmmmmmmm..... boníssim!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada