dimecres, 7 de setembre del 2011

Aletes de pollastre amb curry i mel

Ja tornem a estar a peu del canyó! Tot el què és bo s’acaba, però les vacances m’han servit per carregar-me d’energia, i es clar tornar a la rutina també és important a les nostres vides.
Avui us presento una recepta que vaig improvisar totalment i la veritat és que el resultat em va sorprendre. Us la recomano perquè és senzilla i a més es fa al forn i és ideal per no fer merder a la cuina!
Ingredients:
Aletes de pollastre tallades
5 cullerades soperes de mel
1 cullerada sopera de curry
Sal
- Encendre el forn a 180º
- En un bol barregem la mel i el curry. Col·locarem les ales de pollastre en una font pel forn (les salem) i amb l’ajuda d’un pinzell les pintarem amb la barreja preparada.
- Posar la font al forn i coure durant 30 minuts (fins que es comencin a veure doradetes) i llavors girar-les perquè es torrin per cada cantó.

3 comentaris:

  1. Benvinguda guapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! petonets

    ResponElimina
  2. Serà possible??? Ja pots ben dir que has tornat ben recarregada: quina recepta tan deliciosa, fàcil i ràpida!! Així qualsevol tornada a la rutina es fa dolça... ;)

    ResponElimina
  3. Bona tornada! La rutina ens va bé però costa una miqueta...
    Petons.

    ResponElimina