Fa dies que volia fer uns cupcakes, i l'altre dia vaig veure una recepta en una revista i com que em sobrava pasta de gerds dels núvols, he adaptat la recepta que vaig veure.
I aquí els teniu:
Ingredients:
150 gr. de sucre
60 ml. d'oli Oliva suau
1 ou
1 culleradeta d'essència de vainilla
100 gr. pasta de gerds
150 gr. farina
1 culleradeta llevat en pols
120 ml de llet
1 culleradeta de suc de llimona
Per la crema:
50 gr. mantega sense sal
pomada ( a temperatura ambient)
300 gr. de sucre llustre
125 gr. de formatge d'untar
- Preescalfa el forn a 170ºC. Posa en un vas la llet i la culleradeta del suc de llimona i deixa reposar 10 minuts.
- Batre el sucre amb l'oli, seguidament afegir l'ou i la vainilla. A banda, tamisar la farina amb el llevat en pols i afegir la meitat d'aquesta farina a la barreja.
- Afegir la llet i la llimona, la pasta de gerds i la farina que ens quedava. Remenar fins que ens quedi una massa homogènia
- En un motlle per magdalenes posat els papers per cupcakes i omplir amb la massa que hem aconseguit, omplint dues terceres parts dels motlles, perquè augmenten de volum.
- Posar el forn durant 20 minuts, comprovar el punt de cocció amb un escuradents, si surt net ja sabeu que estan cuits!!
- Mentrestant prepararem la crema, tamisarem el sucre llustre. Amb unes baretes batre la mantega i el formatge fins aconseguir una massa homogènia i seguidament afegir el sucre.
- Quan les magdalenes estiguin fredes, amb una màniga pastissera decorar la part superior amb la crema que hem aconseguit. Conservar a la nevera i quan es vulgui menjar treure'ls una estona abans per aconseguir temperatura ambient.
Bon cap de setmana llaminers!!!
Mai m'he llençat a fer cupcakes... són molt bonics però tinc l'impressió que han de ser molt dolços!
ResponEliminaPTNTS DOlça
Lídia, que els has fet del color del blog? Han quedat moníssims.
ResponEliminaNani
On compres la pasta de gerds?
ResponEliminaHan de quedar uns cupcakes deliciosos.