Feia molts dies que no actualitzava i mira que aquesta
recepta la tenia apunt de fa molts dies. Vaig assistir a l’activitat que van
organitzar al Mercat Municipal de Manlleu de Compro i Cuino amb Pep Nogué i
aquesta va ser una de les receptes que ens va fer, ell ens va proposar fer-ho
amb crema àcida que es una barreja entre iogurt i formatge (comercialment es
pot trobar com a QUART de Danone) jo ho vaig fer amb iogurt grec i va quedar
deliciós.
Ingredients: (4 persones)
500 gr. de maduixes
100 gr. de sucre
10 fulles de menta
1 raig de licor (de maduixes o d’herbes)
150 gr. de iogurt grec
- Caramel·litzar el sucre en una paella amb un parell de
cullerades soperes d’aigua, quan comenci a agafar color afegir les maduixes i
coure durant 1 minut amb la tapa.
- Afegir el licor i les fulles de menta i deixar coure 1
minut més. Posar en un recipient i deixar reposar una estona i així el gust de
la menta quedarà ben integrat.
- Aquestes maduixes es poden fer amb antelació i guardar-les
a la nevera (aguanten gairebé una setmana).
- En el moment de servir posar un bol individual amb dues
cullerades de iogurt i les maduixes macerades.
Ummmm, ara mateix em menjava un platet d' aquests de postres.
ResponEliminaUmmmm, ara mateix em menjava un platet d' aquests de postres.
ResponEliminaLídia, la cuina senzilla i fàcil és la que m'agrada. Aquestes maduixes...una exquisidesa.
ResponEliminaNani
Ha d'estar bonissiiim!!! :)
ResponEliminaVa ser una classe genial!!!
ResponEliminaEm va perfecte que posis la recepta, perquè estic fent un post de dues classes amb el Pep i posaré al link aquí ;)
Oh, quina pintassa. Com a súper fan de les maduixes me la ben apunto. Quina sort poder fer aquests cursos. Han de ser fantàstics!
ResponEliminaPetonets!
Mmmm unes postres amb fruita molt apetitoses, ens les apuntem! I també ens apuntem el teu bloc, no ens sona haver-hi entrat mai però de ben segur que ho farem d'ara endavant, bona feina
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem una recepta senzilla però especial, ja que mai queda igual! Una truita de patates! www.esfruita.com/assessorem/truita-de-patates