Aquesta versió de mel i mató és la recepta que presento per a Memòries d'una cuinera que aquest mes ens reptaven amb aquest postre tant típic català.
Ingredients:
Mató
Mel
Xocolata
blanca
Decoració:
Coulis
de maduixes:
100
gr. d’aigua
100
gr. de sucre
300
gr. de maduixes
- Barrejar
el mató i la mel i posar en un motlle de silicona i clavar un escuradents al
mig. Posar-ho al congelador durant 30 minuts – 1 hora fins que agafi consistència.
-
En un bol posar la xocolata blanca i fondre al microones, us aconsello que la
poseu molt poca estona i amb l’ajuda d’una Cullera per remenar s’acabi de
desfer perquè ens interessa que no sigui gaire calenta.
- Traiem
la mel i mató del congelador i la banyem amb la xocolata i ho tornem a
introduir al congelador perquè quedi pres.
Per
a fer el coulis:
- En
un cassó posarem l’aigua i el sucre quan comenci a bullir posarem les maduixes
i ho triturarem. Passem per un colador xinés. Deixar refredar.
-
El coulis es manté durant dies a la nevera, per tant ens serveix per decorar
altres plats.
Ooooh Lídia, quina passada de recepta! Enhorabona!
ResponEliminaPetonets maca
Sandra
Versió estiuenca, genial! Si dius que tens mel i mató de postres i treus això al·lucinen.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Lídia, gairebé hem coincidit. Una en blanc i l 'altre en negra. Doncs amb xoco blanca també han de quedar molt bons. Petonets.
ResponEliminaLídia, has fet un mel i mató d'allò més.
ResponEliminaBombons, que bons.
Bon cap de setmana,
Nani
Us heu posat d´acord amb la Laura, je je je...
ResponEliminaTotes dues versions em semblen sensacionals, amb una gran presentacio i una proposta molt original.
quins bombons més bons!!!! saps que ere una de les meves versions a fer???? jijiji. moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaHola Lidia,
ResponEliminaAndo de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
Un cordial saludo.
Kui_Netes
:)
Una idea molt original i apetitosa!
ResponEliminaM'encanta!
Anna