dijous, 5 de juliol del 2012

Gelat de plàtan amb cookies


Amb aquesta calor el que ve més de gust són coses refrescants. L’altre dia tenia uns plàtans a la nevera que gairebé s’havien de llençar, volia aprofitar-los i aquí teniu aquest gelat de plàtan!! Vaig estar mirant per blocs com fer-ne i la versió de la Gemma de la cuina de casa és la que em va agradar més, i jo hi he afegit cookies.




Ingredients:
3 plàtans
300 ml de llet evaporada (ideal)
100 gr. de sucre llustre ( si són molt madurs posar-ne només 75 gr.)
3 galetes tipus cookies
- Pelar i tallar els plàtans, posar-ho en un recipient per la batedora elèctrica.
-Afegir la llet i el sucre i triturar-ho tot amb la batedora elèctrica
-Si teniu geladora us aconsello que la utilitzeu perquè no es formin cristalls. Sinó l’haureu de posar al congelador i cada 2 – 3 hores treure’l i tornar-lo a passar per la batedora elèctrica. Almenys fer-ho unes tres vegades.
-Les cookies es posen al final.

Apali ja us podeu fer passar la caloreta!!

4 comentaris:

  1. No es pot llençar res i es que els plàtans són tan bons! Es poden aprofitar per a fer un gelat tan bo com aquest. I si a més fas una recepta de la Gemma la cosa és segura.
    Bon cap de setmana Lídia,
    Nani

    ResponElimina
  2. Ostres, amb el toc de les cookies encara ha de ser més bo!!!
    I clar, amb geladora queda un gelat perfecte :)

    ResponElimina
  3. Tomo nota cielo y espero aprender muchas más cosas ...por eso si no te importa me quedo por aquí y te sigo desde ya .
    Un besazo enorme .

    ResponElimina
  4. Ostres acabo de veure aquest gelat i mha entrat gana!! La combinació ideal!! Et segueixo i així no et perdo! ;)

    ResponElimina