No trobo mai el moment d’actualitzar
el bloc..... I mira que tinc fotos de receptes pendents de penjar!! Aquest
aperitiu el vaig fer pel sopar de Sant Joan, és molt senzill i la millor avantatge és que
es pot fer amb antelació.
Ingredients:
2 plàtans
20 Talls de cansalada viada prima
- Tallar el plàtan a rodanxes.
- Posar la cansalada per talls i
posar en un extrem el plàtan i enrotllar-lo.
- Amb un escuradents punxarem el
plàtan i la cansalada i així aconseguim que la cansalada no es desenrotlli.
- Això es pot deixar a la nevera
fet una estona abans, amb el greix de la cansalada el plàtan no es farà malbé.
- Abans de servir passar-ho per
la planxa volta i volta
I ja ho tenim!!
Molt fàcil i boníssimmmmm!
Bon cap de setmana amics*
La combinació dolç i sala d'aquests aperitius m'encanta!!!!
ResponEliminaAixò em recorda els dàtils amb bacon. Els plàtans, que m'agraden tant, així segur que estaran boníssims. Bon cap de setmana Lídia,
ResponEliminaNani
Apa, no ho he tastat mai i ha de ser boníssim el contrast! Apuntat!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Una alternativa als dàtils amb bacon que ja toca variar!
ResponEliminaPetons.
Ai noia, això d'actualitzar el blog deu ser que ens agafa la galvana de l'estiu i no hi ha manera... Tranquil·la perquè no ets l'única ;-)
ResponEliminaAquesta combinació l'he de provar! És més fàcil tenir plàtans que dàtils!! Petons