dissabte, 21 de maig de 2011

Farcellets de salmó fumat amb espàrrecs verds i alvocat

Tres ingredients, tres textures, és una explosió de sabors!



Ingredients:

manat d'espàrrecs verds
salmó fumat
alvocat
unes gotes de llimona, oli, sal i pebre.

- Posar els espàrrecs uns 4 minuts al microones perquè s'estovin, no poseu potènica màxima!! (jo vaig posar més o menys a la meitat del seu màxim)
- Mentrestant, tallar l'alvocat a dauets i amanir-lo amb unes gotes de llimona, oli i pebre. (deixar l'ós si l'heu de reservar una estona perquè no es torni negre)
- Un cop tendres els espàrrecs acabar-los de coure a la planxa fins que agafin un punt de duradet i s'acabin de coure. Un cop cuits deixar-los refredar uns minuts.
- Muntar els farcellets col·locant el salmó fumat a sota, els espàrrecs (posar-hi sal pel damunt) i a sobre l'alvocat)

És un plat molt fàcil i ben diferent.



mmmmm.... boníssim!! us animo a que el proveu!

Salut

4 comentaris:

  1. un entrant boníssim!!!! però el meu sense alvocat, please!!!! petonets guapa i bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Fa molt de temps que no menjo salmó fumat, m'agraden tots els ingredients. Prenc nota!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Quin aperitiu més bo, fàcil i original! Perfecte per quan tens convidats!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina pinta Lídia!! un dia et passaré una recepta que tinc jo de farcellets de salmó i alvocat...;) petons!

    ResponElimina