Tres ingredients, tres textures, és una explosió de sabors!
Ingredients:
manat d'espàrrecs verds
salmó fumat
alvocat
unes gotes de llimona, oli, sal i pebre.
- Posar els espàrrecs uns 4 minuts al microones perquè s'estovin, no poseu potènica màxima!! (jo vaig posar més o menys a la meitat del seu màxim)
- Mentrestant, tallar l'alvocat a dauets i amanir-lo amb unes gotes de llimona, oli i pebre. (deixar l'ós si l'heu de reservar una estona perquè no es torni negre)
- Un cop tendres els espàrrecs acabar-los de coure a la planxa fins que agafin un punt de duradet i s'acabin de coure. Un cop cuits deixar-los refredar uns minuts.
- Muntar els farcellets col·locant el salmó fumat a sota, els espàrrecs (posar-hi sal pel damunt) i a sobre l'alvocat)
És un plat molt fàcil i ben diferent.
mmmmm.... boníssim!! us animo a que el proveu!
Salut
un entrant boníssim!!!! però el meu sense alvocat, please!!!! petonets guapa i bon cap de setmana
ResponEliminaFa molt de temps que no menjo salmó fumat, m'agraden tots els ingredients. Prenc nota!
ResponEliminaPetonets.
Quin aperitiu més bo, fàcil i original! Perfecte per quan tens convidats!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina pinta Lídia!! un dia et passaré una recepta que tinc jo de farcellets de salmó i alvocat...;) petons!
ResponEliminamoncler
ResponEliminanike off white
yeezy
air jordan
yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
supreme
cheap jordans
bape hoodie
jordan shoes