Això dels blocs és tot un món, cada dia descobreixo coses noves i ja fa dies vaig veure el bloc Film & Food que està especialitzat en donar a conèixer pel·lícules on el món culinari hi és molt present. Cada mes posen un repte i jo vaig decidir participar-hi, a principi de maig havies de dir el plat preferit amb xocolata (inspirat amb la pel·lícula Chocolat) i l’Alba i l’Ingrid les creadores del bloc es van encarregar d’assignar una recepta a cadascuna de nosaltres, és a dir a mi m’ha tocat cuinar Brownie amb nous i xocolata desfeta que és el plat preferit d’una altra participant, en aquest cas de la Isabella del bloc la rana de azúcar. Ahhhh!! el què més m'agrada a mi és un postre: coulants de xocolata blanca amb coco (ja estic impacient per veure qui la fet......)
El dia 31 de maig és el dia de publicació i aquí em teniu!! Jo ja havia penjat una recepta de brownie, la torno a penjar modificant alguna coseta:
Ingredients:
Pel brownie:
150 gr. de farina (preparat per pastissos que ja porta llevat)
100 gr. de nous
150 gr. xocolata negre
180 gr. mantega
300 gr. sucre
1 cullerada de vainilla
3 ous grans
una mica sal
Xocolata desfeta:
100 ml. Nata líquida
4 cullerades soperes cacau pur en pols
Per decorar sucre llustre
- Escalfar el forn a 180º
- Fondre al bany maria o al microones la xocolata i la mantega
- Mentrestant barrejar el sucre i la vainilla i afegir els ous un per un
- Quan estigui desfeta la xocolata i la mantega deixar refredar una estona (5-10min.) seguidament afegir-ho als ous amb el sucre
- Incorporar la farina tamisada (amb un colador de reixa) i la sal
- Per últim si afegeixen les nous
- Posar la barreja amb un motlle i deixar reposar durant 15 minuts així quedarà més crosta.
- Ficar-ho al forn durant 25-30 minuts, comprovar el punt de cocció amb un escuradents o un ganivet.
- Quan estigui fred i ja el vulgueu servir la xocolata desfeta es fa introduint 1 minuts al microones la nata líquida i anar-hi afegint les culleres una a una i si cal tornar a escalfar fins que quedi una massa ben homogènia.
- Per emplatar posar el sucre llustre al damunt del brownie i afegir la xocolata ben calenta
Tenint en compte que aquesta recepta és la preferida d’una altra persona que té un bloc i en el seu perfil he vist que era de Jerez de la Frontera traduiré la recepta al castellà:
Ingredientes:
Para el brownie:
150 gr. de harina (preparado para pasteles que ya lleva levadura)
100 gr. de nueces
150 gr. Chocolate negro
180 gr. mantequilla
300 gr. azúcar
1 cucharada de vainilla
3 huevos grandes
Una pizca de sal
Chocolate deshecho:
100 ml. Nata líquida
4 cucharadas soperas cacao puro en polvo
Per decorar azúcar glasee
- Calentar el horno a 180º
- Fundir al baño maría o al microondas el chocolate y la mantequilla
- Mientras mezclar el azúcar y la vainilla y agregar los huevos uno a uno
- Cuando el chocolate y la mantequilla esté deshecho dejar enfriar un rato (5-10min.) seguidamente agregar a los huevos con el azúcar
- Incorporar la harina tamizada (con un colador de rejilla) y la sal
- Por último incorporar las nueces
- Poner la mezcla en un molde y dejar reposar durante 15 minutos así la parte superior quedará con más dura
- Colocar en el horno durante 25-30 minutos, comprobar el punto de cocción con un palillo o cuchillo
- Cuando el brownie este frío y ya se quiera servir, preparar el chocolate caliente, introducir la nata líquida un minuto al microondas y agregar las cucharadas de cacao una a una, y si es necesario volver a calentar hasta que quede una masa bien homogénea
- El azúcar glasee para decorar por encima el brownie y poner el chocolate caliente
hola guapa!! crec que deixaré de mirar tants blocs amb xocolata! no saps la gana que m'està entrant!!!! t'ha quedat espectacular!!!! ara vinc a esmorzar!!!! petonets
ResponEliminaUuuoo!! Visca els brownies, el teu es veu de luxe.... i a sobre amb més xocolata per sobre!! Quina bomba!! jejejeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quin brownie!!! t'ha quedat deliciós!! ha d'estar boníssim, m'encanta la combi de xocolata y nous, és tremenda!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar guapa!
Un petó enormee
Muy bueno este brownie, me encanta y sobre todo con nueces ummmm que hambre!!!! Besos.
ResponEliminaQuin goig veure tanta xocolata a la blogosfera!! De brownies ja n'he vist uns quants, per``o el toc de la xocolata calenta m'agrada!!
ResponEliminahola!! estaba deseando saber quien haría mi postre,te ha quedado de lujo,que rico y con ese chocolatito por encima,mmm!! me pierde el brownie ^^
ResponEliminaNo conocia tu blog,me quedo un ratin curioseando,te invito al mio cuando quieras
besotess!! ;))
Hola, te acabo de conocer por el blog de film&food. Me ha encantado tu propuesta. Me quedo por aquí de seguidora para seguir viendo tus recetas. Un besin
ResponEliminaUn clásico que nunca falla! Perfecto!
ResponEliminael brownie era boníssim.... ara dosificant-lo, perquè és l'antioperació biquini ;)
ResponEliminagràcies pels vostres comentaris
Gracias por vuestros comentarios!!
La última vegada que vaig fer un brownie em va quedar fatal!
ResponEliminaPetonets.