M'agrada molt el llegum, ja fa uns dies us vaig penjar una recepta amb llenties i avui ho faig amb cigrons. És una bona combinació per a fer quan tingueu unes quantes verdures a la nevera, ja que jo sempre hi afegeixo el què tinc en aquell moment.
Ingredients: (2px)
1 ceba
1 pastanaga
mig carbassó
troçets de bròquil
4 o 5 xampinyons
150 gr. cigrons cuits
80 gr. de cous-cous
100 ml. aigua o brou de verdures
curry al gust
- Tallar a troçets la ceba i la pastanaga.
- En una paella amb un raig d'oli d'oliva afegir la ceba, i seguidament la pastanga i el bròquil, és a dir les verdures més dures, que necessiten més temps de cocció, mentrestant (vigilant que no es cremi) tallar el carbassó i els xampinyons i afegir-ho a la barreja, deixar-ho coure uns 5-10 minuts més, fins que la verdureta estigui al dente. Afegir l'espècie al curry al gust.
- Afegir el cous- cous remanar-ho i llavors posar-hi l'aigua o brou millor que estigui calent, tapar la paella amb una tapa i deixar que el cous-cous es cogui (3-4 minuts) si veieu que queda cru afegiu una mica més d'aigua.
- Per últim afegir els cigrons cuits i coure-ho durant 2 minuts més
El plat va triumfar!
m'agraden més les llenties, però els cigrons amb un toc de curri els haig de tastar!! petonets
ResponEliminaSempre ho dic però es que és veritat, m'encanten les receptes que es fan amb el que tens a la nevera!
ResponEliminaPetonets.
this contentcheck my reference find more infoRelated Site have a peek at this web-sitevisit this site
ResponEliminawhy not look here bags replica gucci investigate this site buy replica bags online click here to read important link
ResponEliminax1c13l4w50 x6z11k4f18 q5y35a3c17 s6i17t6q38 p9s88w1v83 c0h95g0n03
ResponElimina