dijous, 26 de maig del 2011

Verduretes amb cous-cous i cigrons al curry

M'agrada molt el llegum, ja fa uns dies us vaig penjar una recepta amb llenties i avui ho faig amb cigrons. És una bona combinació per a fer quan tingueu unes quantes verdures a la nevera, ja que jo sempre hi afegeixo el què tinc en aquell moment.








Ingredients: (2px)


1 ceba
1 pastanaga
mig carbassó
troçets de bròquil
4 o 5 xampinyons
150 gr. cigrons cuits
80 gr. de cous-cous
100 ml. aigua o brou de verdures
curry al gust


- Tallar a troçets la ceba i la pastanaga.
- En una paella amb un raig d'oli d'oliva afegir la ceba, i seguidament la pastanga i el bròquil, és a dir les verdures més dures, que necessiten més temps de cocció, mentrestant (vigilant que no es cremi) tallar el carbassó i els xampinyons i afegir-ho a la barreja, deixar-ho coure uns 5-10 minuts més, fins que la verdureta estigui al dente. Afegir l'espècie al curry al gust.
- Afegir el cous- cous remanar-ho i llavors posar-hi l'aigua o brou millor que estigui calent, tapar la paella amb una tapa i deixar que el cous-cous es cogui (3-4 minuts) si veieu que queda cru afegiu una mica més d'aigua.
- Per últim afegir els cigrons cuits i coure-ho durant 2 minuts més


El plat va triumfar!

5 comentaris:

  1. m'agraden més les llenties, però els cigrons amb un toc de curri els haig de tastar!! petonets

    ResponElimina
  2. Sempre ho dic però es que és veritat, m'encanten les receptes que es fan amb el que tens a la nevera!
    Petonets.

    ResponElimina