La pasta és un ingredient perfecte per combinar diferents salses. L'altre dia em vaig animar a provar aquesta combinació, la idea és fer salsa pesto i en comptes de fer-lo amb alfàbrega ho substitueixes per pomodoro (tomàquets sec confitats amb oli) els vaig trobar al supermercat a la secció de conserves (de las casa Ferrer). La veritat és que el plat va quedar boníssim. Us animo a que ho proveu, ja que és un moment preparar-ho
Ingredients:
Pasta (de qualsevol tipus)
65 gr.Tomàquets en conserva (pomodoro)
30 gr. pinyons
10 cullerades soperes d'oli d'oliva
30 gr. parmesà
2 fulles de menta
- Bullir l'aigua per a la pasta (jo ho vaig fer amb pasta fresca)
- En un pot pel minipimer posar tots els ingredients: els tomàquets, pinyons, l'oli, parmesà i fulles de menta (opcional, però hi dóna un toc refrescant). Afegiu oli si queda molt espés.
- Barrejar la salsa amb la pasta i llestos!!
Salut i bona cuina!!!
a casa tinc un adicte a la pasta!!!! m'apunto la recepta perquè segur que li agrada! ja t'ho diré! ;P petonetsssssssssssssss
ResponEliminaCom m'agrada la pasta!! té tantes combis possible i sempre amb un resultat deliciós! m'encanta la que ens presentes!!
ResponEliminaMolts petonetss
Que rica la pasta y la receta, como dice la Judith yo tambien soy una adicta a la pasta, besos.
ResponEliminaAh, doncs ho provaré perquè a casa normalment tenim tomàquets secs, després els hidratem i els fem amb oli!
ResponEliminaEm sembla que ara ja m'he posat al dia!;)