dimecres, 1 de juny del 2011

Orxata de xufla

Ja tenim l'estiuet a tocar i què millor que una bona orxata per fer passar la calor. A mi m'encanta, ja l'estiu passat en vaig preparar de casolana i que senzill que és! Va... us animo a què en prepareu, és important que un cop elaborada és consumeixi en 2 o 3 dies!



Ingredients:

250 gr. de xufla
1 litre aigua ben freda
100 gr de sucre
canyella (opcional, va a gustos)

- Posar les xufles amb remull amb aigua a la nevera 12 hores.
- Canviar l'aigua del remull i deixar-ho reposar 12 hores més.
- Un cop les xufles estan hidratades netejar-les ben netes amb aigua.
- Posar en un recipient un litre d'aigua freda, les xufles, el sucre i si voleu la canyella (amb mig ramallet n'hi ha prou) passar tots els ingredients amb la minipimer, si teniu thermomix no us costarà tant.
- Un cop tingueu la pasta triturada deixar reposar a la nevera dues hores més.
- Colar la barreja amb un colador xinés i si és necessari colar-ho dues vegades!

Salut!!!

4 comentaris:

  1. oeeeeeeee, per fi veig la teva orxata!!! que bona nena. Feta a casa segur que està molt millor! me l'apunto, si m'animo t'ho dic!!! petonets bonica

    ResponElimina
  2. Noia, que atrevida! Ha de ser boníssima feta a casa!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. HOLA ...te he descubierto al leer horchata ...que me encanta ..tango varias recetas con ella en mi blog ...las tuyas se ven estupendas ese Brownie ..uhmmmmm delicioso ...u el ciscis ..ni te cuento ...te invito a compartir mis recetas y blog ..saludos desde VIGO MARIMI

    ResponElimina
  4. Que buena, jamás se me ocurriría hacer yo sola una horchata, pero tiene que estar buenísimo, la verdad yo soy una de como lo casero no hay nada mejor, así que enhorabuena por la receta y un beso.

    ResponElimina