dimarts, 21 de juny del 2011

Turbot al forn amb puré de pesto

El peix m'encanta, a aquí us presento una bona combinació:



Ingredients:

Turbot
Una llimona
Puré de patates (patates, llet i mantega)
Salsa pesto

- Escalfar forn 180 º
- Tallar la llimona a rodanxes molt primetes i col·locar-ho en una font pel forn al damunt posar-hi el turbot, salar-lo i per sobre afegir-hi algun tros de llimona més i un bon raig d'oli.
- Col·locar la safata al forn, el peix s'ha de coure durant 20-30 minuts depén del gust del començal i de la mida del peix, però visualment es pot comprovar si ja està o no.
- Jo vaig fer el puré de patates amb la thermomix, per a les persons que tinguin poc temps us aconsello comprar el puré que venen al supermercat amb pols i que barrejant amb llet queda boníssim, per donar-hi un toc ho vaig barrejar amb salsa pesto (que teniu la recepta penjada) i la veritat és que era va quedar boníssim.



L'acompanyament pot variar, utilitzeu la imaginació (una base de patata i ceba, tomàquet,....)
A més, la manera de coure aquest peix és pot fer també amb bacallà fresc, lluç....

Salut seguidors!

4 comentaris: