Amb aquesta amanida participo a la RECEPTA DEL 15 una iniciativa molt interessant que cada mes es presenta un producte o plat i amb aquest cadascú que hi vulgui participar el dia 15 ha de penjar al seu bloc la seva proposta.
Les amandies són un producte que permet infinites combinacions a casa les fem de tot tipus perquè ens agraden molt, intentem que sempre hi hagi uns ingredients bàsics: evidentment enciam (sobretot un fulles de rúcula), algun tipus de formatge i fruits secs i a partir d'aquí visca la imaginació o més ben dit, el que tinguem a la nevera en aquell moment.
Ingredients:
Mesclum (tipus d'enciam)
Rúcula
Maduixes
Raïm negre
Formatge fresc de cabra
Micuit (foie)
Pipes pelades
Oli i sal
- Primer de tot cal que el micuit el congeleu per poder fer les virutes amb el ratllador.
- Si aquesta amanida la feu per varies persones fer-la en plats individuals, posar l'enciam a la base del plat.
- Tallar a daus petits la fruita: la maduixa i el raïm (cal que treieu el gra de dins) i afegir-ho.
- El formatge fresc també tallar-ho a daus i colocar-ho pel damunt
- Repartir les pipes
- Amanir amb la sal i l'oli.
- Per últim ratllar el micuit amb un ratllador, sobretot ho heu de fer directament a sobre de l'amanida.
A gaudir d'amanides fresques amb la caloreta!
Salut i bons aliments
bon dia guapa! només llegir foie ja m'ha agradat! mira que combina amb tot, oi??? una proposta exel·lent! molts petonets bonica
ResponEliminaSi, nosaltres també la fem amb el que hi ha a la nevera.
ResponEliminaLes fruites a l'amanida estan boníssimes però si hi afegeixes foie és un plat de luxe!
Petons.
Hola Lídia!!
ResponEliminaAquesta amanida porta tot de coses que m'encanten, el millor el foie que em xifla!! Com diuen les germanes, una proposta fantàstica!
Moltes gràcies per participar!!
Petonets bonica!
Sandra
Quina bona idea aquesta combinació d'amanida, trobo que els ingredients estan molt ben triats i que, tot plegat, ha de tenir un gust molt bo. Però tindrem d'afegir poc foie, que té moltes calories i un servidor a començat dieta.
ResponEliminaBesets.
Hola Lídia!!!
ResponEliminaMe encanta tu propuesta para el evento de la recepta del 15, a mi me encantan mezclar las ensaladas con frutas les da un toque muy especial,y con el foie ya no te digo na, me encanta tu aportación, besos.
te molt bona pinta, et copio la recepta que jo soc poc d'amanides i aquesta es menja sola. Gracies Lídia!
ResponEliminaLídia!!! Avui hem tingut convidats, hem fet aquesta amanida.... i hem triomfat!!!! Ens has fet quedar com a senyors!!!! Ets la millor!!!
ResponEliminaMaite! estic molt contenta que el plat hagi estat tot un èxit!!petonets**
ResponEliminaHola Lídia,
ResponEliminaT'he posat un missatge al facebook perquè tenia problemes per posar-lo aquí. Et deia que voltant per la xarxa buscant com fer virutes de foie, per "piratejar" una tapa molt bona que vaig menjar en un restaurant, he trobat aquesta recepta teva.
Em pots dir quan de temps s'ha de posar el foie al congelador?, s'ha de ratllar en el moment de treure'l, sense esperar?.
Gràcies per la resposta i fins aviat
Glòria!
ResponEliminaEl foie l'has de posar al congelador fins que estigui totalment congelat, que sigui una peça ben dura. El meu congela molt ràpid amb una hora segur que ja està apunt. I si si sobretot ratllar al moment, perquè sinó se't descongela, és a dir treure del congelador ratllar i servir!
apali a veure si ho proves i et queda bé i sobretot penja-ho al bloc que ho vull veure!
petonets
replica bags high quality replica bags in london zeal replica bags
ResponElimina