dilluns, 6 de juny del 2011

Carpaccio de carbassó, rúcula i parmesà

Una combinació boníssima i molt senzill!! La rúcula és ben fresca collida de l'hort, si teniu una torratxa per casa us aconsello que en planteu!



Ingredients:

1 carbassó gran
fulles de rúcula
virutes de parmesà (ratllat manualment)
sal maldon i oli

- Tallar el carbassó a filets molt i molt fins, posar-los en una planxa i coure fins que estiguin doradets.
- Posar el carbassó en un plat fins a cobrir-lo, deixar refredar.
- Pel damunt afegir-hi fulles de rúcula
- Salar i amanir amb l'oli d'oliva
- Decorar pel damunt amb virutes de parmesà


Salut i bona cuina!!

4 comentaris:

  1. Boniiisssim, boniiiisssiiiim...!!! mm.....! Perquè avui ja és tard perquè sinó el feia ara mateix! Aquesta setmana sens falta el faig!
    Anna

    ResponElimina
  2. se'm acumula feina eh! sort que després d'examens tindré tot el temps del mon per poder fer totes aquestes receptes!

    Lauretaaa

    ResponElimina
  3. has conseguit unir en un mateix plat, 3 dels meus ingredients preferits!!! ho haig de tastar ja!!!! petonets guapa

    ResponElimina
  4. Me l'hauré de fer per mi sola però la tastaré. Dinar de carmanyola!
    Petonets.

    ResponElimina