Per escollir la recepta grega no vaig haver de rumiar gaire i és que fa 6 anys vaig visitar Atenes i les illes de Mikonos i Santorini, la veritat és que uns platges exepcionals i el què més em recordava d'haver menjat cada dia era aquesta amanida que us presento, un plat super refrescant. A més, buscant per casa vaig trobar un llibre de cuina grega i em va ajudar a recordar els ingredients exactes. Apa aquí teniu la meva aportació:
M'he deixat les olives negres!!!!!! |
Ingredients:
Tomàquets madurs
Cogombre
Ceba tendre
Pebrot verd
Formatge feta
Olives negres
Orenga
Sal i oli
- Tallar els tomàquets a troços grans (com grills de taronja), el cogombre, la ceba i el pebrot.
- Afegir el formatge feta a troçets
- Amanir amb orenga, sal i oli
Bon profit!
Quina sort! nosaltres, de moment, només hem estat a Creta, però tot arribarà, jijijiji. Una amanida molt fresqueta per aquesta època! molts petonets bonica
ResponEliminaM'encanten les illes gregues!! tinc unes ganes d'anar-hi!! no hi he estat a cap ;(
ResponEliminaAquesta amanideta és deliciosa, refrescant i ben senzilla...jo també hi he optat!
Moltíssimes gràcies per participar!
Un petó gegant!
Ingrid
Si he de triar prefereixo les amanides sense enciam a casa les que més ens agraden són les de tomàquet i ceba!
ResponEliminaEt volia enviar un mail però no el sé veure!
Petonets i bon cap de setmana.
A mi també m'encantaria visitar les Illes Gregues. De moment m'hauré de conformar amb aquesta refrescant amanida!
ResponEliminaPetonets