dilluns, 10 d’octubre del 2011

Crema d'espinacs disfressada

La crema d’espinacs m’agraden molt, però a casa en conec un que no li convencen gaire, per tant faig aquesta crema una mica disfressada.


Ingredients:
Una bossa d’espinacs frescos
Una ceba mitjana o porro
Una patata
Aigua
Un ou per persona
Pinyons
Panses

- En una olla posem una mica d’oli i sofregim una mica la ceba i afegim els espinacs fins que s’estovin.
- Cobrim els espinacs i la ceba amb aigua i incorporem la patata tallada. Salar. Deixem coure durant 20 minuts.
- Bullir els ous en un cassó apart durant 10 minuts, per fer ou dur.
- Retirar una mica d’aigua i la reservem perquè no quedi molt líquid. Passar pel mini-pimer o si teniu per la thermomix. Afegir l’aigua reservada si queda molt espès.
- Servir la crema en bols individuals, ratllar l’ou dur pel damunt i afegir panses i pinyons al gust. Rectificar de sal.

Bon profit

4 comentaris:

  1. A mi no m'agraden gens els espinacs, així que hauré de probar aquesta fórmula teva disfressada ;)
    Petons

    ResponElimina
  2. jijiji, crec que si ho haguessim planejat no haguessim aconseguit fer-les tant semblants!!! ;) m'encanten els espinacs!!! petonets

    ResponElimina
  3. M'agraden els espinacs però no n'he fet mai crema, m'esteu fent venir ganes!
    Petons.

    ResponElimina
  4. ai Lídia, que a casa meva ni amb els pinyons ni amb l'ou, els espinacs no entren i no entren!! jaja
    Però jo, d'aquesta crema me'n menjaria dos bols!! :D jaja

    Un petonet guapa ;)

    ResponElimina