divendres, 22 d’abril del 2011

Bacallà fresc al forn

Aquesta recepta és la base per a preparar amb altres tipus de peix: lluç, llobarro....



Ingredients: (2px)

bacallà a filets (la peixetera us ha de treure l'espina del mig)
2 grans d'all
2 patates mitjanes
2 cebes mitjanes
2 tomàquets mitjans
pesto (opcional)

- Coure en una paella amb una mica d'oli les patates pelades i a rodanxes primes, la ceba i els grans d'all.
- Quan estigui quasibé tendre posar-ho en una font per al forn. 
- A sobre de la base tallar els tomàquets ben finets a rodanxes i posar-ho pel damunt i a sobre afegoir el peix.
- Aquesta vegada jo a sobre el peix i vaig posar una mica de salsa pesto, pels més atrevits, però és totalment opcional, sinó n'hi poseu afegir un rajolí d'oli sobre el peix.
- Coure al forn entre 15-20 minuts tot depèn del tamany del peix

Ara us faré una entrada per a la salsa pesto, que per la pasta és una bona opció ;)

bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada