divendres, 15 d’abril del 2011

Pasta amb bacon, espinacs i tomàquets cirera

Una combinació ben diferent, però molt encertada!!!!



Ingredients: (2 px)


250 gr. pasta (qualsevol tipus)
100 gr. bacon
200 ml. crema de llet
8 o 10 tomàquets cirera
60-80 gr. espinacs frescos
formatge parmesà


- Posar aigua en una olla per bullir la pasta
- Mentrestant tallar el bacon a trossos i fregir en una paella amb una mica d'oli (no poseu gaire oli perquè el mateix bacon ja és greixós quan es fregeix), quan estigui doradet afegir la crema de llet, si és molt liquida afegir-hi parmesà per espesir.
- Quan l'aigua estigui bullint afegir la pasta (els minuts que s'especifiqui al paquet)
- Quan la pasta quasibé estigui a punt tallar els tomàquets cirera i afegir-los a la paella i deixar-ho durant 2 o 3 minuts.
- Colar la pasta i afegir-la a la paella i remenar fins que la salsa quedi ben barrejada amb la pasta
- Servir en plats i pel damunt afegir els espinacs frecos tallat amb juliana, a més afegir parmesà al gust


avui aquest ha estat el meu dinar.........!!!

3 comentaris:

  1. Només un incís...si aquest bacon fos Schara el plat seria més bo ;)

    ResponElimina
  2. Clàudia, no en tinc cap mena de dubte ;))

    ResponElimina
  3. La veritat és que és un plat facilíssim de fer però queda d'allò més bo! M’atreviria a fer-lo en cas de convidats espontanis i imprevistos quan només tens pasta a la nevera...els espinacs i donen un toc boníssim i original! Anna

    ResponElimina