dimecres, 6 d’abril del 2011

Flam d'ou

És un clàssic, però agrada a tothom i aquest queda boníssimmmmm....




Ingredients:
3 ous
150 gr. sucre (treure una mica per cremar-lo)
1 brick de nata líquida per cuinar
1 pot llet ideal





- escalfar el forn a 220 º (si teniu només foc per sota) 
- batre en un recipient tots els ingredients
- en una paella escalfar el sucre, quan estigui ben fos bolcar-lo directament al motlle, us aconsello ja comprar motlles d'alumini és molt útil per desemmotllar!!!
- afegir la barreja al motlle i posar-ho en un recipient per fer-ho al bany maria (millor que l'aigua estigui ben calenta ja)
- baixeu la temperatura del forn a 200 º i ho heu de coure durant una hora, punxeu amb un escuradents o ganivet abans de retirar i ja notareu si està cuit o no, si veieu que s'us crema de sobre perquè no teniu foc només per sota poseu-hi paper de plata!! Un cop estigui cuit deixar refredar i posar-lo a la nevera almenys 12 hores, per tant millor que el feu el dia abans, ja que ha de quedar ben quallat!


apali, bons postres




moltes gràcies Jenny per aquestes fotos de presentació tant meravelloses!!

3 comentaris: