Ingredients: 2 px
250 gr. de llenties cuites
1 alvocat
1 ceba tendre petita
1 tomàquet
1 sobre de preparat per guacamole
un grapat de "nachos"
- Tallar l'alvocat i la ceba a troçets ben petits, el tomàquet treure el gra i també tallar-lo ben petitó
- Barrejar el tots els ingredients
- En un vas posar un parell dits d'aigua i afegir-hi el picant del sobre un parell de culleradates (el picat va a gustos, primer poseu-ne poc i si és necessari afegiu-ne)
- Afegir el picant amb l'aigua a la barreja
- Seguidament emplatar
El guacamole es pot guardar a la nevera, sobretot amb el pinyol de l'alvocat perquè no es torni negre i tapat amb una mica de film
és un combinació boníssima i un bon plat fred per l'estiu
salut i bona cuina
Avui ho posaré en pràctica...! Ja us comentaré com ha anat... ;)
ResponEliminaAnna