dimarts, 26 d’abril de 2011

Llenties amb guacamole

El llegum és un aliment molt sa, els experts recomanen menjar-ne com a mínim dos cops per setmana, per això us presento aquesta recepta senzilla per a  aquelles persones que els hi costa menjar gra cuit.





Ingredients: 2 px

250 gr. de llenties cuites
1 alvocat
1 ceba tendre petita
1 tomàquet
1 sobre de preparat per guacamole
un grapat de "nachos"

- Tallar l'alvocat i la ceba a troçets ben petits, el tomàquet treure el gra i també tallar-lo ben petitó
- Barrejar el tots els ingredients
- En un vas posar un parell dits d'aigua i afegir-hi el picant del sobre un parell de culleradates (el picat va a gustos, primer poseu-ne poc i si és necessari afegiu-ne)
- Afegir el picant amb l'aigua a la barreja
- Seguidament emplatar

El guacamole es pot guardar a la nevera, sobretot amb el pinyol de l'alvocat perquè no es torni negre i tapat amb una mica de film


és un combinació boníssima i un bon plat fred per l'estiu

salut i bona cuina

1 comentari:

  1. Avui ho posaré en pràctica...! Ja us comentaré com ha anat... ;)
    Anna

    ResponElimina