divendres, 29 d’abril de 2011

Pastís de full amb plàtan

Aquest senzillíssim pastís és per a ocasions amb poc temps...... i queda espectacular!!



Ingredients:
pasta de full
mantega
sucre moreno
4 plàtans
ou dexatat (pintar la massa).



- Escalfar forn a 180º
- S'agafa un motlle i s'hi posa la mantega al fons del motlle, jo us aconsello fer-ho a tallets ben primets (que es podran fer si la mantega es ben freda), no és necessari que quedi tot ben cobert, perquè ja es desfà.
- Tallar els plàtans a rodanxes més o menys de la mateixa mida, que no siguin molt finets perquè el pastís només té una capa.
- Arrebossar els troços del plàtan amb el sucre moreno i anar-ho col·locant al damunt de la mantega fins que quedi el motlle ben cobert.
- Al damunt afegir la pasta de full i pintar-la amb rovell d'ou, i sobretot punxar-la perquè no s'infli
- Posar-ho al forn i coure 10-15 minuts quan veieu que la pasta de full ja està feta ja el podeu treure
- Desemmotllar posant un plat al damunt del motlle i girar-lo, de manera que us quedarà ja emplatat per servir, ull amb el sucre que queda desfet amb la mantega (no us cremeu)

Notes: és un postre que es pot menjar tebi, a més millor que el feu una estona abans, ja que si el feu amb molta antelació no queda tant bo ;))

Salut als llaminers*

3 comentaris:

  1. Senzillissim, dolç i molt encertat...! Anna

    ResponElimina
  2. Lidia!!A quan posem el forn? de dalt i prou??
    Avui mateix el faré!!!nyamnyam

    ResponElimina
  3. Ari,
    el forn a 180º dalt i baix! estigues a l'aguait que es fa de seguida... ja em diràs a veure què tal!

    ResponElimina