dimecres, 13 d’abril del 2011

Galetes amb xocolata

Unes galetes bones, on a la massa s'hi pot afegir el què cadascú vulgui: coco, xocolata blanca, ametlla, taronja....



Ingredients:
100 gr. sucre moreno
85 gr. sucre glas
100 gr. mantega
1 ou
225 gr. farina (jo vaig posar barrejada normal i d'espelta)
100 gr. granets de xocolata
25 gr. ametlla prelinee (opcional)
1/2 sobre de llevadura (jo vaig utilizar la farina que ja és un preparat)


- Escalfar el forn a 180º
- Desfer la mantega en un bol i reservar
- Barrejar el sucre moreno, el sucre glas i l'ou. Afegir-hi la farina, la mantega reservada i la llevadura, fins a aconseguir una massa homogenea.
- Afegir els granets de xocolata i l'ametlla prelinee amb una espatula, i si no es pot feu-ho amb les mans una mica enfarinades perquè no s'enganxi.
- Deixar reposar amb paper film a la nevera durant 30 minuts
- Quan hagi reposat fer boletes d'uns 20-25 gr. i xafar-les per fer la forma rodona, col·locar-les en una plata per forn amb paper vegetal
- Coure durant 10-12 minuts, quan estiguin deixar refredar i ja es poden guardar en una capsa hermètica (si duren gaire)


nyam nyam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada