dimecres, 25 de gener del 2012

Carpaccio de vedella amb vinagreta de mostassa antiga


Una recepta molt senzilleta, però útil per quan tens convidats, serveix per a picar o bé per entrant. Jo ho vaig fer amb un carpaccio de vedella congelat i el resultat va ser molt bo.


Ingredients:
Carpaccio de vedella congelat
70 gr. de parmesà
5 cullerades soperes d’oli d’oliva
1 cullerada sopera mostassa antiga
Sal gruixuda
2 cullerades soperes de pipes pelades
Torradetes de pa
- Descongelar el carpaccio i posar-lo en un plat gran col·locant cada làmina una al costat de l’altre sense que es superposin.
- En un recipient barrejar 50 gr. de parmesà ben ratllat (el màxim possible), afegir la mostassa antiga i les cullerades d’oli d’oliva barrejar fins que queda una massa fina, si queda molt espès afegir oli, és com una vinagreta, però amb més consistència.
- Amanir el carpaccio amb la vinagreta que hem preparat, salar amb sal gruixuda, afegir la resta de parmesà ratllat més gruixut i per últim decorar amb les pipes.
- Acompanyar el carpaccio amb torradetes.

6 comentaris:

  1. Ai Lídia, mira si fa temps que no menjo un tall de vedella que no recordo ni quan va ser la última vegada!
    Petons.

    ResponElimina
  2. Aquesta recepta em sembla tan senzilla com genial, t'ho dic de veritat!!! :D A la meva mare li encanten el carpaccio i la mostassa, i com que l'altre dia va ser el seu aniversari em sembla que ja sé què li puc fer de sopar-regal... jeje Moltes gràcies per la recepta! :)

    Un petoneet! :D

    ResponElimina
  3. El carpaccio congelat és un bon recurs per les embarassades que d'altra manera no poden menjar carn crua. I és un recurs que dóna poca feina però fa quedar molt bé!
    petonets

    ResponElimina
  4. El de carn no m'agrada massa, i no se per què! molts petonets reina!!!!

    ResponElimina
  5. Els carpaccios de carn m'encanten. L'acostumo a fer per sopar amb una amanida. Amb mostassa no l'he fet mai, l'hauré de tastar.
    Nani

    ResponElimina
  6. Lidia como vea este plato mi hijo....te deja el plato limpio.

    ResponElimina