dimarts, 29 de maig del 2012

Bombons a dos xocolates amb toffee

Aquí us presento els bombons que he preparat pel repte de Film&Food el penjo un dia tard, però ahir vaig fer festa i va ser impossible!! El repte consistia en preparar un dolç en format individual, inspirant-nos en la pel·lícula Charlie i la fàbrica de xocolata.

Aquí teniu els meus bombons:
Ingredients:
150 gr- xocolata negre
30 gr. de mantega
50-75 gr. de pasta toffee
200 gr. de xocolata blanca

- Per a fer aquests bombons es necessari un motlle, millor si és de silicona, ja que per desemmotllar ens estalviarem molta feina.
- Al bany maria desfer la xocolata negre amb la mantega. Omplir tot el motlle fins de la xocolata fins que quedin plens, deixar reposar 2 minuts i llavors girar el motlle perquè tota la xocolata surti dels motlle. D’aquesta manera aconseguirem que la capa exterior del bombó sigui de xocolata negre. Posar al congelador durant 5-10 minuts o fins que quedi pres.
- Al bany maria ara desfer la xocolata blanca. Treure el motlle del congelador i omplir cadascun dels bombons fins la meitat amb aquesta xocolata. Posar al congelador entre 5-10 minuts més.
- Treure el motlle del congelador i omplir cadascun amb una mica de pasta de toffee. Deixar reposar al congelador 5-10 minuts més.
- Per últim, passat el temps treure els bombons i acabar-los d’omplir amb la xocolata blanca. Deixar reposar al congelador fins l’endemà.
En el moment de servir deixar a temperatura ambient 10 minuts. Desemmotllar-los directament.

8 comentaris:

  1. Deuen quedar uns bombons vistoses i molt llaminers!
    On compres la pasta toffee?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara ja he penjat la foto!!! és que he tingut problemes tècnics. La pasta toffee la vaig comprar de la marca Sosa a la web de mylovelyfood shop: http://shop.mylovelyfood.com/

      petonets

      Elimina
  2. Molt ben explicat Lídia! Prenc nota que això caurà segur... Petonets!

    ResponElimina
  3. Lidiaaaaaaaaaa! saps que m'encanten els bombons, veritat???? quina monada! jo en vull uns quants!!! petonets guapi

    ResponElimina
  4. Lídia, apa ja et pots posar a fer-ne. Xocolata a mi!
    Nani

    ResponElimina
  5. mmmm.....quina pinta!!!segur q son deliiiciosooss!!

    ResponElimina
  6. Nyam, nyam!!! Aquests bombonets han de ser impressionants!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  7. cliquez ici pour plus d'informations réplique dolabuy parcourir ce site Vérifiez ceci lire l'article répliques de sacs gucci

    ResponElimina