Els xampinyons farcits és una recepta ben fàcil i l’avantatge es que es poden farcir al gust de cadascú, o com ho vaig fer jo segons el què tenia a la nevera.
Ingredients: (les quantitat 2px.)
8 Xampinyons grossos
5 talls de bacon
Poma deshidratada
Formatge gorgonzola
- Escalfar el forn dalt i baix 180º
- Netejar els xampinyons ben nets, buidar-los.
- Farcir amb la poma deshidratada, prèviament deixada amb aigua una estona per hidratar i afegir el bacon tallat ben menut. Pel damunt posar el formatge gorgonzola.
- Coure al forn durant 20-25 minuts, fins que comencin a estar tous i vigilant que no es cremi el formatge.
queden boníssims!!!! a més, és una opció genial com a aperitiu! petonets bonica
ResponEliminaBacon, poma i gorgonzola?? Amb aquesta combinació ja pots portar-me un xampinyó, un entrepà o una sopa, és massa perfecta!! jajaja
ResponEliminaPetonets guapa :)
em farás algo quan torni??? :(
ResponEliminaNatali no pateixis que farem un sopar de benvinguda!! ;))
ResponEliminaEls xampiñons farcits són molt bons! i alhora així queden tant bonics!!! m'encanten!!
ResponEliminaUn petonet guapa!
Un recurs genial per un sopar d'aperitius, què bons!
ResponEliminaPetonets guapetona!
Sandra
nike vapormax
ResponEliminabalenciaga sneakers
hermes bags
ferragamo belts
golden goose sneakers
hermes belts for men
curry 5 shoes
goyard
moncler
kobe 9
you can try this out buy replica bags online visit this page here are the findings hop over to this web-site review
ResponEliminam0x36g6f70 x7j74n8r25 m2q67n5y83 q1o98s7i49 i1i25h4r21 t4h92u9c07
ResponElimina