dimecres, 5 d’octubre del 2011

Xampinyons farcits


Els xampinyons farcits és una recepta ben fàcil i l’avantatge es que es poden farcir al gust de cadascú, o com ho vaig fer jo segons el què tenia a la nevera.


Ingredients: (les quantitat 2px.)
8 Xampinyons grossos
5 talls de bacon
Poma deshidratada
Formatge gorgonzola

- Escalfar el forn dalt i baix 180º
- Netejar els xampinyons ben nets, buidar-los.
- Farcir amb la poma deshidratada, prèviament deixada amb aigua una estona per hidratar i afegir el bacon tallat ben menut. Pel damunt posar el formatge gorgonzola.
- Coure al forn durant 20-25 minuts, fins que comencin a estar tous i vigilant que no es cremi el formatge.

8 comentaris:

  1. queden boníssims!!!! a més, és una opció genial com a aperitiu! petonets bonica

    ResponElimina
  2. Bacon, poma i gorgonzola?? Amb aquesta combinació ja pots portar-me un xampinyó, un entrepà o una sopa, és massa perfecta!! jajaja

    Petonets guapa :)

    ResponElimina
  3. Natali no pateixis que farem un sopar de benvinguda!! ;))

    ResponElimina
  4. Els xampiñons farcits són molt bons! i alhora així queden tant bonics!!! m'encanten!!
    Un petonet guapa!

    ResponElimina
  5. Un recurs genial per un sopar d'aperitius, què bons!
    Petonets guapetona!
    Sandra

    ResponElimina
  6. you can try this out buy replica bags online visit this page here are the findings hop over to this web-site review

    ResponElimina